Advertisement

KKTC’de FETÖ/PDY soruşturması… Sıra siyasilere geliyor

NACAK GAZETESİ- KKTC Polis teşkilatında yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 3 polis Polis Hizmetleri Komisyonu tarafından teşkilattan ihraç edilirken, geçtiğimiz gün de Gazimağusa’da görev yapan 5 polisin daha savunmaları istendi.
Polis Hizmetleri Komisyonu’nun savunmaları istediği polisler hakkında karar vermesi beklenirken, elde edilen bilgilere göre FETÖ/PDY soruşturtması kapsamında haklarında soruşturma yürütülen pek çok polisin de savunmaları istenecek.
Aynı kaynaklardan elde edilen bilgilere göre polis teşkilatında FETÖ/PDY soruşturması tamamlandıktan sonra, sıra FETÖ/PDY bağlantılı oldukları tespit edilen siyasilere gelecek ve bu siyasiler hakkında somut delillere dayalı olarak yürütülen soruşturma derinleştirilecek.