DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 2236186-0,45%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Protokol Müdürlüğü;        VIP  salonu kullandırılmadı

Protokol Müdürlüğü; VIP salonu kullandırılmadı

ABONE OL
16 Haziran 2020 06:57
Protokol Müdürlüğü;        VIP  salonu kullandırılmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- DP Genel Başkanı Ataoğlu, özel izinle gelen grubun VIP salonundan ülkeye giriş yaptığını iddia ederken, Protokol Müdürlüğü özel grubun VIP salonunu kullanmadığını açıkladı

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, özel izinli gelen grubun, VIP salonundan ülkeye giriş yaptığını dile getirirken şöyle dedi;
“VIP salonu, belli kurallar çerçevesinde Devlete ait kullanımı olup, Dışişleri Bakanlığı’na bağlıdır.
Dışişleri Bakanlığı’na bağlı VIP’den gelen özel izinli kişilerle ilgili olarak Kudret Özersay’ın da bilgi sahibi olduğu anlaşılmaktadır.
Bu tavır karşısında Bakanlar Kurulu sözcülüğü de yapan ve karantinasız gelişlerin 1 Temmuz’da olacağını açıklayan Kudret Özersay, konu ile ilgili olarak her zamanki gibi işine gelmediği için susmaktadır. Halbuki kamuoyu VIP konusunda bizzat Kudret Özersay’dan açıklama beklemektedir.”
PROTOKOL MÜDÜRLÜĞÜ
Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı Protokol Dairesi Müdürlüğü, 12 Haziran’da Ercan Havaalanına gelen ve önceki akşam saatlerinde ülkeden ayrılan özel uçak yolcularına Protokol Dairesi tarafından VIP salonunun açılmadığını, kullandırılmadığını açıkladı.
KKTC Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı Protokol Müdürlüğü basında yer alan ve VIP salonunun kullandırıldığına yönelik haberler üzerine yazılı açıklama yaptı.
“İTFAİYE KAPISI KULLANILDI”
Açıklamada, görevli kurumlar nezdinde yapılan araştırmada, bahse konu şahısların 12 Haziran akşamı ülkeye, muhaceret işlemlerinin ardından, ana terminalin kapalı olmasından dolayı, itfaiye kapısını kullanarak giriş yaptıkları, çıkışlarının ise Ercan Devlet Havaalanı ana yolcu terminalinin 4 numaralı yolcu çıkış kapısından gerekli muhaceret işlemlerinin yapılmasına müteakip gerçekleştiği tespit edildiği ifade edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r