DOLAR 34,2921 0.16%
EURO 37,1878 0.04%
ALTIN 3.007,39-0,13
BITCOIN 23359231,22%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dürüst; “Herşeyi açıklayacağım”

Dürüst; “Herşeyi açıklayacağım”

ABONE OL
11 Ekim 2017 08:55
Dürüst; “Herşeyi açıklayacağım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dürüst; “Herşeyi açıklayacağım”, “9 artı 1’i hep birlikte kaldırabiliriz”…

Dün eyleme çıkan ve işin başını çekenler arasında kaç tane turistik T izin alan olduğunu paylaşmak isterler mi?Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay’ın talepleri nelerdir? UBP’li olup T izni kurulunda olmak isteyen Murat Karalar’ın talepleri nelerdir? Bunları hep açıklayacağım. Birleşik Taksiciler Birliği’nin yasallığı ne boyuttadır?

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst Meclis’te yaptığı konuşmada  önceki gün yapılan eyleme işaret ederek, eylemlere hiçbir zaman duyarsız kalmadıklarını belirterek “Dün eyleme çıkan ve işin başını çekenler arasında kaç tane turistik T izin alan olduğunu paylaşmak isterler mi?” diye sordu.

Dürüst, “Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay’ın talepleri nelerdir? UBPli olup T izni kurulunda olmak isteyen Murat Karalar’ın talepleri nelerdir? Bunları hep açıklayacağım. Birleşik Taksiciler Birliği’nin yasallığı ne boyuttadır?” dedi.

“BEN BAŞLATMADIM”

Turistik T izni konusunu kendisinin başlatmadığını söyleyen Kemal Dürüst,  9 artı 1 konumundaki turistik T izinlerini hep birlikte kaldırabileceklerini söyledi.

Taşımacılığın çağdaş ve yeni araçlarla yapılması için çalışmaların yapıldığını anlatan Dürüst, taksicileri direkt olumsuz etkileyen 9 artı 1 araçlara izin vermeyeceklerini kaydetti.

“YENİ YASADA ACI REÇETE OLACAK”

Denetim eksikliği olduğunu ve kaçak taksiciliğin önüne geçilmesi gerektiğini ifade eden Bakan Dürüst, yeni çalışılan yasada acı reçeteler olacağını vurguladı.

Bakan Dürüst, diyalog için kapılarının herkese açık olduğunu ancak bireysel çıkarlar değil zümresel çıkarlar için eylem yapılmasının doğru olacağını söyledi.

Bakan Dürüst, Birleşik Taksiciler Birliği’nin yasallığının İçişleri Bakanlığı’ndan sorgulanacağını belirterek, çok başlılık değil, tek başlılıkla hareket edilmesi gerektiğine işaret etti. Dürüst, turistik T izinlerini başlatanın kendisi olmadığını yineleyerek taksicilerle her zaman diyaloğa açık olduklarını sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r