DOLAR 32,3848 -0.12%
EURO 34,6817 -0.37%
ALTIN 2.410,76-0,99
BITCOIN 2016569-0,21%
Lefkoşa
°

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akkurt ile Düzgün ilk kez aynı görüşte…  Kumar baronları ülkede egemen olamaz
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Akkurt ile Düzgün ilk kez aynı görüşte… Kumar baronları ülkede egemen olamaz

Akkurt ile Düzgün ilk kez aynı görüşte… Kumar baronları ülkede egemen olamaz

ABONE OL
21 Mayıs 2018 15:36
Akkurt ile Düzgün ilk kez aynı görüşte…  Kumar baronları ülkede egemen olamaz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyasi görüşleri çok farklı olan ve yıllarca birbirleriyle çatışan Aydın Akkurt ile Başaran Düzgün, ilk kez büyük tehlike karşısında aynı düşüncede birleşti.
BAŞARAN DÜZGÜN
HAVADİS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Başaran Düzgün “Sosyalist CTP ve Sosyalist Başbakan’ın Dome ile İmtihanı” başlıklı , 14 Mayıs tarihli köşe yazısında Dome Otel konusunu irdelerken, şunları yazdı;
“ ‘Kumarhane cenneti’ olarak ünlenen bir ülkeden bahsediyoruz.Hertürlü yerel değerin dışlandığı ve horlandığı, kumar baronlarının kurduğu sahte cennetlerin hızla çoğaldığı ve dahası kumar baronlarının kazandıkları paralarla ülke siyasetçisi, bürokrasisi, medyasını ele geçirmeye çalıştıkları bir ortam.”
AYDIN AKKURT
Yeniden NACAK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aydın Akkurt’ta son dönemlerde kaleme aldığı köşe yazılarında , büyük bir parasal güce sahip olan kumar baronlarının, kontrol altına aldıkları gazeteler ve haber siteleri ile siyasetçileri hedef aldıklarını, kendi çıkar ve beklentilerine uygun siyasi bir yapı oluşturmaya çalıştıklarını, belirtirken, şöyle demişti;
“Ulusal davamızın kritik bir aşamada bulunduğu bu dönemde, halkımız ekonomik ve sosyal sorunlarla boğuşurken, çok büyük parasal güce ulaşan kumar baronları ülkeye, siyasete ve medyaya hakim olabilmek için çok büyük bir faaliyet yürütüyor. Pek çok gazete ve haber sitesi parayla kontrol altına alınırken, bu tehlikeye dikkat çeken gazeteler ve gazeteciler çeşitli yöntemlerle susturulmaya çalışılıyor. Kumar baronları için ulusal dava, siyasi görüşler, ülkenin ve halkın çıkarları önemli değil, önemli olan sadece kendi çıkarları ve beklentileridir. Bunlara karşı mücadele etmek, ülkesini ve halkını seven herkesin görevi olmalıdır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.