DOLAR 32,5218 0.21%
EURO 34,7650 0.06%
ALTIN 2.487,711,05
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

25. Cumhuriyet Şöleni düzenlendi….

25. Cumhuriyet Şöleni düzenlendi….

ABONE OL
12 Kasım 2022 19:32
25. Cumhuriyet Şöleni düzenlendi….
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC’nin 39’uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 25. Cumhuriyet Şöleni düzenlendi.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi’nin organize ettiği şölen sabah saat 10.00’da Cumhuriyet Rallisi ile başladı. Şölen çerçevesinde Cumhuriyet Bisiklet sürüşü de gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Şöleni saat 15.00’te başlayan sahne gösterileri ile devam etti.

Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın, KKTC’nin kuruluşunun 39. yılının coşku ile kutlandığını söyledi. Bugünlere gelmenin kolay olmadığını, çok bedeller ödendiğini, şehitler verildiğini, izolasyonlarla mücadele etmek zorunda kalındığını kaydeden Özsaygın, Türklerin nere giderse gitsin huzur ve barış götürdüğünü belirtti, bunun böyle devam edeceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ise, şölenin gerçekleştirilmesine katkı koyan herkese teşekkür etti.

“Bu bizim için, KKTC için mutlu ve şerefli bir gün” diyen Ataoğlu, kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ile şehitleri andı.

Türkiye’den gelen konukların etkinliklere renk kattığını belirten Ataoğlu, şölene katılan tüm gençlere teşekkür etti.

Yarınların iyi olacağına dair inancını dile getirenAtaoğlu, tüm temennilerinin Cumhuriyetin aynı coşku ile kutlanmaya devam etmesi olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından müzik ve dans gösterileri ile devam eden şölen Sanatçı Ahmet Evan’ı’n konseriyle sona erdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.