DOLAR 32,4273 0.01%
EURO 34,8056 -0.16%
ALTIN 2.427,87-0,28
BITCOIN 20610581,22%
Lefkoşa
°

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aydın Akkurt yazdı;   CIA’dan finanslı sahte milliyetçilere dikkat

Aydın Akkurt yazdı; CIA’dan finanslı sahte milliyetçilere dikkat

ABONE OL
02 Ağustos 2018 18:35
Aydın Akkurt yazdı;   CIA’dan finanslı sahte milliyetçilere dikkat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkımız ekonomik sıkıntılar içerisinde boğulurken,  Kıbrıs konusu da oldukça kritik bir döneme girdi.  Ekmek ve geçim derdine düşürülen  halkımız, başını kaldırıp da Kıbrıs konusunda neler olup bittiğine veya nelerin planlandığına bakamıyor.

“Kıbrıs konusunda ne olursa olsun, umurumda değil”  algısı da oluşturuluyor.

İşte, bu  en büyük tehlike.

Çünkü, halkımız  böyle bir durumuma itilirse, moral ve direniş azmimiz sıfırlanır.  Kıbrıs da elimizden uçup, gider.

Zaten, istenilen de bu.

Bu arada, AB’den destekli  “solcu” provokatörlerin yanısıra, CIA  finanslı sahte milliyetçiler de devreye konulmuş durumda.

Bunlar, danışıklı  döğüş  halinde, halkı kutuplara ayırmaya , gerginlik ve iç çatışma yaratma yönelik  her türlü provokasyonu gündeme getirmekte.

Bilinçli şekilde yapılan karşılıklı saldırılar ve gerginlik yaratma stratejisiyle   halkın zaten  zayıflayan  birlik ve beraberliği, yok edilmek isteniyor.

Bunun örneklerini de her gün görüyor.

AB’den destekli “solcular”  “KKTC ortan kaldırılmalı, Türkiye’nin garantörlüğüne son verilmeli” derken,  CIA’dan finanslı sahte milliyetçiler de “Solculara ölüm, bunların kanlarını içeceğiz” diyerek  kaos ve çatışma ortamı yaratmaya çalışıyorlar.

Böylelikle de “sağlı-sollu” ama aynı merkezli provokasyonlar  devam ediyor.

ANNAN PLANI DÖNEMİNDE GÖRMÜŞTÜK

Annan Planı ile ilgili referandum döneminde bizler, demokratik kurallar içerisinde “hayır” kampanyasını yürütürken,  ortaya çıkan “sahte milliyetçiler”  halkı kutuplara ayırmak ve karşı karşıya getirmek için  insanlara tehdit mektupları gönderirken,  miting alanlarına bomba düzenekleri  koyacak kadar ileri gitmişlerdi.

Sonuçta, bunları yapan “sahte milliyetçilerin” CIA’dan finanslı oldukları  anlaşılacaktı.

Şimdi de aynısını yaşıyoruz.

Çünkü, emperyalist güçlerin bildiği bir gerçek vardır;  Kıbrıs Türk halkı bölünür ve iç çatışmaya sürüklenirse,  her türlü çözüm şekli  kolaylıkla dayatılabilir.

TMT  KONUSU VE PROVOKATÖRLER

TMT’ye yönelik çirkin iddialar ve saldırılar yıllardan beri devam ediyor. Buradaki ana hedef ise  TMT’den kaynaklanan mücadele ruhunu  bitirmek.

Bizler de buna karşılık,  her türlü mücadeleyi verdik ve veriyoruz.  Ama bu mücadele  sadece saldırılara yanıt vermekle olmaz,  asılı mücadele  TMT’yi anlatmak  ve TMT ruhuna sahip çıkmakla  olur.

Ve, ne kadar dikkat çekicidir ki, TMT’nin kuruluş yıldönümünde,  yıllar önce TMT’ye yapılan  çirkin saldırılar yeniden gündeme getirildi.

Kimler tarafından?

Sahte milliyetçiler  tarafından.  Böylelikle de bu çirkin iddialar yeniden gündeme getirilip, tartışmaya açıldı.

Halbuki,  yıllar önce bu çirkin iddiaları gündeme getirenlere karşı gereken yanıt tarafımızdan verilmiş,  onlar da özür dilemişlerdi.

Ama mesele sahte milliyetçilerin TMT’yi  savunur gibi görünmeleri değildir. Asıl mesele bunların TMT’yi savunur gibi görünüp,  gerginlik ve iç çatışma  yaratma gayretleridir.  Ve eğer  halkı “TMT’yi savunanlar veya savunmayanlar” diye ayırmaya kalkarsanız , TMT işte o gün biter.  TMT, Kıbrıs Türk halkının bağrından doğmuştur, bunu unutmamak gerekir.

PROVOKATÖRLER NEREDEN ÇIKTI?

“Etki ajanları” olarak da tanımlanan provokatörler,  kurtların puslu havayı sevdikleri gibi,  bunlar da kritik günleri severler.  Özellikle de;  Kıbrıs konusu ile ilgili kritik günleri.

Ve, CIA finanslı bu sahte milliyetçiler, Kıbrıs konusu ile ilgili kritik günlerde ortaya çıkarlar.  “Baş milliyetçi” kesilirken, provokasyona  ve iç çatışma yaratmaya yönelik  her türlü  yöntemi kullanırlar.  Görevleri bitince de  daha önce yaptıkları gibi “bize  ne Kıbrıs konusundan, bize ne milliyetçilikten” deyip, köşelerine çekilirler.

Tabii ki bu arada  servetleri  daha çoğalır,  banka hesapları daha da artar.  Bu arada ABD’de de yeni evler satın alırlar.

Günü geldiğinde de yeniden devreye sokulurlar.

DİKKATLİ VE UYANIK OLMALIYIZ

Emperyalist güçlerin, Rum-Yunan ikilisinin  ve işbirlikçilerinin ne olduklarını ve  yapmaya çalıştıklarını çok iyi biliyoruz. Dikkatlerimiz de üzerlerinde.

Ama , sahte milliyetçilere de dikkat etmek ve uyanık olmak gerekir.  Çünkü bunlar içimizde . Bunlar CIA’nın  içimizdeki Truva atları…

Bu nedenle de bunların maskelerini düşürmek  görevimiz olmalı…

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.