DOLAR 32,6859 0.61%
EURO 35,4009 0.47%
ALTIN 2.514,751,24
BITCOIN 20188960,27%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AB harekete geçti…  Hedef UBP ve Tatar

AB harekete geçti… Hedef UBP ve Tatar

ABONE OL
24 Ocak 2020 10:45
AB harekete geçti…  Hedef UBP ve Tatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken AB hareketlendi. Bazı sivil toplum örgütleri ile bazı gazeteler ve TV kanallarına para aktarılırken, AB lobicisi Metin Münir de yeniden devreye konuldu.

Annan Planı ile ilgili referandum döneminde Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ı, daha sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Derviş Eroğlu’nu hedef alıp, çirkin saldırılarda bulunan AB lobicisi Metin Münir şimdi de UBP ile UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’ı hedef aldı.

Metin Münir yazılarında yalan ve iftiralara dayalı olarak UBP ile UBP Cumhurbaşkanı adayı Tatar’a yönelik çok çirkin ve seviyesiz saldırılarda bulunurken, bu yalan ve iftiralar Rum işbirlikçileri tarafından da kullanılıyor.

Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Emin Çölaşan ise 8 Mart 2002 tarihli “Konuş Bakalım Kıbrıslı Metin” başlıklı köşe yazısında Metin Münir’in eski AB Temsilcisi Karen Fogg ile olan yazışmalarını ve aldığı talimatları deşifre ederken şunları sormuştu;

SORU 1 – “Sen Kıbrıslısın. Bugüne kadar Kıbrıs’ın neyini savundun? Bu konuda yazacağın yazı için bile Karen Fogg’dan icazet istedin mi? Kendi özgür iradenle yazı yazamıyor musun? Eğer öyleyse, vah yazık sana”

SORU 2- “Kıbrıs Rum Kesimi İşadamları Derneği Başkanı Dinos Lordos tarafından Atina’da konuk edilip ağırlandın mı? Kıbrıs Rum Kesimi’ne kaç kez gittin, kimlerle ne konuştun?”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.