DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 34,9652 -0.32%
ALTIN 2.323,870,20
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AB’nin taşeronları devrede… UBP ile Tatar’ı hedef aldılar

AB’nin taşeronları devrede… UBP ile Tatar’ı hedef aldılar

ABONE OL
23 Ocak 2020 11:48
AB’nin taşeronları devrede… UBP ile Tatar’ı hedef aldılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC’de Nisan ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken AB’nin taşeronları yeniden devreye konuldu.
AYNI GÜN
Annan Planı referandumu öncesinde eski AB Türkiye Temsilcisi Karen Fogg ile yakın ilişkileri ve konuşmaları belgeleriyle birlikte ortaya çıkan AB lobicisi Metin Münir ile sahte milliyetçi, ajan- provokatör Sabahattin İsmail, aynı gün yayınladıkları köşe yazılarında UBP ile UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’ı hedef aldılar.
METİN MÜNİR
AB lobicisi Metin Münir, “Tatar kazık atar” başlıklı köşe yazısında yalana ve iftiraya sarılarak UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’a yönelik çok çirkin ve seviyesiz saldırılarda bulunurken, ulusal güçlerin en büyük partisi olan UBP’ye de çok çirkin saldırılarda bulundu. AB lobicisi Metin Münir UBP’yi “kokuşmuş bir parti” olarak suçlarken, UBP’nin Türkiye ile olan ilişkileri de darbelediğini ileri sürdü.
SABAHATTİN İSMAİL
Sahte milliyetçi, ajan-provokatör Sabahattin İsmail de sahte Volkan gazetesinde yayınladığı “Adaylar değerlendirilmeli” başlıklı köşe yazısında UBP ile UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’a yönelik, benzer saldırılarda bulundu. Sahte milliyetçi Sabahattin İsmail UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’a yönelik çok çirkin ve seviyesiz saldırılarda bulunurken, UBP’nin “Rumculara göz yumduğunu, Rumculara para verdiğini” ileri sürerken, UBP’nin “KKTC ile Türkiye arasındaki bağları koparmayı, Türk askerini adadan çıkarmayı ve AB’ye Türkiyesiz girmeyi hedeflediğini” söyledi.
TESADÜF MÜ?
AB lobicisi Metin Münir ile sahte milliyetçi, ajan-provokatör Sabahattin İsmail’in aynı gün UBP ile UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’ı hedef almaları ve ayni çirkin ve yalan iddialarda bulunmaları dikkat çekerken, her ikisinin de aynı merkez tarafından kullanıldığı da gündeme geldi.
MAL VARLIKLARI DİKKAT ÇEKİYOR
Lefkoşa doğumlu olan, şu an Türkiye’de yaşayan ve doğru dürüst bir işi olmayan Metin Münir’in Ankara ve İstanbul’da sahip olduğu mal varlığı dikkat çekerken, ajan provokatör Sabahattin İsmail de büyük bir mal ve servet sahibi. Sabahattin İsmail kendisi ve aile yakınları adına Lefkoşa Metehan’da bir daire, Girne merkezde bir daire, Alsancak’da bir villa, Ankara Çankaya’da iki daire ve Ankara Bahçelievler’de iki daire satın aldı. Bunları nasıl satın aldığını ise hala daha açıklamadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.