DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AB’nin verdiği paralar… Hedef birleşik Kıbrıs’ı oluşturmak

AB’nin verdiği paralar… Hedef birleşik Kıbrıs’ı oluşturmak

ABONE OL
07 Aralık 2018 20:10
AB’nin verdiği paralar… Hedef birleşik Kıbrıs’ı oluşturmak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Temaslarda bulunmak için Ada’da bulunan Avrupa Komisyonu Yapısal Reformları Destekleme Ofisi Genel Direktörü Maarten Verwey’in, AB tarafından Kıbrıs Türk toplumunun desteklenmesi amacıyla verilen ödenekten finanse edilen herhangi bir çalışmanın Kıbrıs’ın yeniden birleşmesi amacı için ileriye götürülmesi gerektiği mesajını gönderdiği belirtildi.
Fileleftheros gazetesi ve diğer gazeteler Avrupa Komisyonu Yapısal Reformları Destekleme Ofisi Genel Direktörü Maarten Verwey’in, dün gerçekleştirdiği temaslara yer verdiler.
Habere göre Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis tarafından kabul edilen Verwey, görüşmeleri sırasında Kıbrıs sorununa ilişkin müzakerelerin yeniden başlaması perspektiflerini de ele aldı.
Verwey’in, temasları kapsamında Rum İçişleri Bakanı Kostas Petridis ve Rum müzakereci Andreas Mavroyannis ile de bir araya geleceğini yazan gazete, Rum Haber Ajansı’na atıfta bulunarak Hristodulidis ile Verwey arasındaki görüşmede Yeşil Hat Tüzüğü’nün uygulanması değerlendirilirken Kıbrıs sorununa ilişkin müzakerelerin yeniden başlaması perspektifleri ve AB’nin buna katkısının da ele alındığını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.