DOLAR 32,5502 0%
EURO 34,8913 0.01%
ALTIN 2.428,82-0,04
BITCOIN 2077636-4,42%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Afet ve acil durumlara karşı risklerin azaltılması ele alındı

Afet ve acil durumlara karşı risklerin azaltılması ele alındı

ABONE OL
30 Ocak 2023 17:37
Afet ve acil durumlara karşı risklerin azaltılması ele alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde, ülkede meydana gelmesi muhtemel afet ve acil durumlara karşı, afet risklerinin azaltılmasına yönelik çalışma toplantısı düzenlendi.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, toplantı, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ev sahipliğinde KKTC Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanlığı Deprem Teknik Komitesi Başkanı ve TC AFAD yetkililerinin katılımıyla bugün yapıldı.

Toplantıda, daha önce Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın hazırladığı ve Bakanlar Kurulu tarafından onaylanarak yürürlüğe giren “KKTC Afet Müdahale Planı”nın tamamlayıcısı niteliğinde olacak “Ulusal Afet Risk Azaltma Planı”nın oluşturulmasına yönelik çalışmaların başlatılması için görüşmeler gerçekleştirildi.

Toplantı neticesinde, KKTC’de meydana gelmesi muhtemel afet ve acil durumlar öncesi alınacak tedbirleri içerecek “Ulusal Afet Risk Azaltma Planı” hakkında yürütülecek çalışma ile ilgili karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.