DOLAR 32,5199 0.2%
EURO 35,7038 1.52%
ALTIN 2.490,370,20
BITCOIN 20745231,47%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti ve Yeni Azerbaycan Partisi heyetleri Kapalı Maraş’ı gezdi

AK Parti ve Yeni Azerbaycan Partisi heyetleri Kapalı Maraş’ı gezdi

ABONE OL
19 Aralık 2022 20:48
AK Parti ve Yeni Azerbaycan Partisi heyetleri Kapalı Maraş’ı gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Budaquov ve beraberindeki heyet Kapalı Maraş’ı ziyarette bulundu.

Kapalı Maraş ziyareti ilk olarak ziyaretciler için açılan giriş kapısı noktasında yapılan genel bilgilendirmeyle başladı.

Ardından Bilal Ağa Mescid’i ziyaret edildi.

Ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş basına açıklamada bulundu.

Maraş bölgesinin en kısa zamanda dünyanın en güzel, en gelişmiş turizm merkezlerinden biri haline gelmesini temenni eden Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaraşır bir destinasyon olması temennisinde bulundu.

Kapalı Maraş’ın açılması kararının bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, Maraş’ın açılmasıyka birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin çok daha ileriye gideceğini kaydetti.

Heyet, Kıbrıs’ın fethi sırasında şehit edilen Kumandanlardan Pertev Paşa Türbesi’ni de ziyaret etti.

Öte yandan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkanvekili Tahir Budaqov ve beraberlerindeki heyteler KKTC temasları çerçevesinde Boğaz Şehitliği’ni ziyaret etti.

Şehitlerin kabirlerine karanfil bırakılarak, dua edilen ziyaret sırasında heyetlere, Yüzbaşı Ali Kılınç tarafından şehitlik hakkında bilgi verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.