DOLAR 32,5907 0.34%
EURO 34,8572 0.32%
ALTIN 2.503,390,78
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akar’dan Yunanistan’a tepki: Yanlış hesap Ankara’dan döner

Akar’dan Yunanistan’a tepki: Yanlış hesap Ankara’dan döner

ABONE OL
01 Ocak 2023 20:33
Akar’dan Yunanistan’a tepki: Yanlış hesap Ankara’dan döner
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulunan Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, burada yaptığı konuşmada, Ege’deki ve Doğu Akdeniz’deki gelişmelere değindi.

Hulusi Akar, Yunanistan’ın kendi yanlışlarını örtmek için Türkiye’ye yönelik yayılmacılık, revizyonist politikalar gibi, gerçek dışı suçlamalarda bulunduğunu ifade etti.

Akar konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Bunlar sadece uluslararası ortamda insanların aklını karıştırmak için ortaya atılmış şeyler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin politikası çok açık, net. Biz uluslararası hukuk, meşru müdafaa, kendi, Kıbrıslı kardeşlerimizin hakları diyoruz. Bunu hala görmemekte ısrar ediyorlar. 10 kilometrekarelik Meis Adası’na 40 bin kilometrekarelik deniz yetki alanı istiyor, uluslararası arası anlaşmalara aykırı olarak adaları silahlandırıyorlar.

Biz bütün bunlara karşı büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle teyakkuz durumunda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar herhangi bir oldubittiye müsaade etmediğimiz gibi buna da etmeyeceğiz. Yanlış hesap Ankara’dan döner” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.