DOLAR 32,4071 0.22%
EURO 35,1035 -0.05%
ALTIN 2.325,440,27
BITCOIN 2267552-1,86%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akkurt, önemli açıklamalarda bulundu;  Ergenekon ihbarcısı kim?

Akkurt, önemli açıklamalarda bulundu; Ergenekon ihbarcısı kim?

ABONE OL
09 Ocak 2018 22:45
Akkurt, önemli açıklamalarda bulundu;  Ergenekon ihbarcısı kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal güçlerin sesi VOLKAN gazetesine yönelik operasyonların perde gerisine işaret eden VOLKAN Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aydın Akkurt  dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

“ Seçim döneminde  VOLKAN’ı ele geçirip, VOLKAN üzerinden UBP’ye vurmak ve ulusal güçleri zaafiyete uğratmak için başlatılan operasyonların devam ettiğini” belirten  Akkurt, “bu operasyonların  finans kaynağını FETÖ artıkları ile bağlantılı mafya bozuntuları ve bir kumar baronunun sağladığını” açıkladı. Dikkat çekici açıklamalarda bulunan Akkurt  şunları söyledi;

“VOLKAN’ı etkisizleştirebilmek için “Volkan” adında korsan  3 gazete birden yayınlanıyor. Satışı ve reklam geliri olmayan bu gazetelerin aylık maliyeti ise yaklaşık olarak yüz bin TL.  Bu korsan gazeteleri yayınlayanların ceplerinde ise kuruş yok.  Biri karşılıksız çeklerden, diğeri ise dolandırıcılıktan  yargılanıyor. Bunlara finansal kaynak sağlayanlar ise  FETÖ artıkları ile bağlantılı mafya bozuntuları ve bir kumar baronu.

Bu operasyonu yürütenler arasında , Türkiye’de  Aydınlık Gazetesi, İşçi Partisi ve Oda TV’nin   ofislerine    düzmece belgeler ile ses kayıtları koyan  ve “KKTC’de Ergenekon Faaliyetleri” adlı düzmece raporu hazırlayanlar arasında bulunun “Ergenekon ihbarcısı” da var.

KKTC vatandaşı olan ve İstanbul’da yaşayan bu Ergenekon ihbarcısı, Ergenekon kumpası  günlerinde Türkiye’de pek çok gazeteciyi de “Ergenekoncu” suçlamasıyla ihbar etmişti. O günlerde  “Ajan-muhbir” olduğunu gizlemek amacıyla ,  FETÖ’cü polisler  tarafından sözde tutuklanmış ve  ifadesi alındıktan bir saat sonra da serbest bırakılmıştı.  Bu  Ergenekon ihbarcısının hakkında  karşılıksız çeklerle yüzlerce kişiyi dolandırmaktan  KKTC mahkemelerinde açılmış pek çok dava var.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.