DOLAR 32,4721 -0.06%
EURO 34,8619 -0.35%
ALTIN 2.447,650,49
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akkurt, Yusuf Kısa’yı eşeğe bindirdi

Akkurt, Yusuf Kısa’yı eşeğe bindirdi

ABONE OL
04 Ekim 2019 19:58
Akkurt, Yusuf Kısa’yı eşeğe bindirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GIFA HOLDİNG’in  sahibi Yusuf Kısa’nın , “kredi vereceğini” söyleyerek  Türkiye ve Arap ülkelerindeki işadamlarını dolandırdığını ilk kez  NACAK Gazetesi sahibi  Aydın Akkurt,  belgeleri ile birlikte  yayınlamış ve  Yusuf Kısa ile Ilksen Yeşilada’nın  dolandırıcılık şebekesinin  başında olduklarını gözler önüne sermişti.  Akkurt,  Türkiye’deki dolandırıcılık şebekesinde yer alanların isimlerini de teker teker açıklamıştı.

ÇİRKİN SALDIRILAR

Aydın Akkurt, GİFA HOLDİNG ile  ilgili yayınlarına devam ederken, Yusuf Kısa’nın sahibi oldığu “YENİ BAKIŞ” adlı sözde gazete, Akkurt’u susturabileceğini zannederek  Akkurt ve ailesine yönelik  ahlak dışı çirkin saldırılarda  bulunuyordu.  Bu sözde gazete  her gün  Aydın Akkurt’un eşeğe ters bindirilmiş, foto montaj resmini yayınlarken,  Yusuf Kısa da  her gün cep telefonlarına “Yalancı Aydın Akkurt’u eşeğe ters bindirdim” şeklinde mesajlar gönderiyordu.

Bunlarla da yetinmeyen Yusuf Kısa,  sahte haber siteleri üzerinden  Aydın Akkurt ve çocuklarına yönelik  ahlaksız saldırılarda ve  en çirkin iftiralarda bulunuyordu.

Yusuf Kısa, “Aydın Akkurt’un yalan yazdığını, iftira attığını, pinokyoluk  yaptığını”  ileri sürerken, kime ait olduğu bilinmeyen telefonlar üzerinden de  Akkurt’a  tehditler de gönderiliyordu.

AKKURT

Yayınlarından bir adım bile gerilemeyen Aydın  Akkurt, dolandırıcılık şebekesinin  çökertilmesi için girişimlerde  de bulunurken, “göreceksiniz bu dolandırıcı Yusuf Kısa’yı bir gün eşeğe ters bindireceğim, cezaevine tıkacağım” diyordu.

OPERASYONLAR

Aydın Akkurt’un girişimleri  sonucunda da,  Türkiye Emniyet Müdürlüğü,   İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlediği eş zamanlı  operasyonlarla  GİFA HOLDİNG’in  Türkiye’deki  dolandırıcılık şebekesini çökertti.  Bu şebekede yer alan 8 kişi de tutuklanarak yargıya teslim edildi. Operasyonlarda  ele geçirilen belge ve  hesap dökümleri ile diğer dökümanların incelenmesi sonucunda da  Türkiye’deki işadamlarını dolandırmaktan elde edilen 10 milyon TL’nin de  GİFA HOLDİNG’e gönderildiği ve  Yusuf Kısa ile Ilksen Yeşilada’nın şebekenin başı oldukları belirlendi.

Bu olaydan sonra KKTC polisi de harekete geçerken,  Yusuf Kısa ile Ilksen Yeşilada’nın tutuklanmaları bekleniyor.  Bu arada geçtiğimiz aylarda da  polisin Yusuf Kısa hakkında hazırladığı dosyalar Başsavcılığa  gönderilmişti.

“SIRADA İKİ KİŞİ  DAHA VAR”

Akkurt ise  yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi;

“Ben doğruları yazıp, dolandırıcılara, vurgunculara, kan emicilere karşı mücadele ederken, karşıma çıkamayanlar ailemi ve çocuklarıma çirkin saldırılarda bulunuyorlardı. Akıllarınca  beni susturabileceklerini  sanıyorlardı. Ama sonuç ortada.  Bunlardan ikisi şu an cezaevinde. Yusuf  Kısa’ya da sıra geldi. Daha sonra sırada iki kişi daha var.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.