DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20810192,44%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akkurt’tan, Nagehan Alçı’ya;  “Yalakalığı bırak”

Akkurt’tan, Nagehan Alçı’ya; “Yalakalığı bırak”

ABONE OL
06 Mayıs 2020 07:56
Akkurt’tan, Nagehan Alçı’ya;  “Yalakalığı bırak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aydın Akkurt, yaptığı açıklamada Besim Tibuk’a övgüler düzen Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya yanıt verdi.
İŞTE O AÇIKLAMA
“Nagehan Alçı’nın, Habertürk’te yayınlanan yazısını okuyunca şaşırmamak elde değil. Nagehan hanım Diyalog TV’de yayınlanan programlarda Besim Tibuk’un neler söylediğini bilmiyor veya biliyor da gerçekleri gizleyip Tibuk’a yalakalık yapıyor.
Nagehan hanım, Tibuk’un sahibi olduğu Diyalog Medya Grubu’na övgüler düzdükten sonra, şöyle diyor;
“Diyalog Medya Grubu Ada’da Türkiye yandaşı görüşleriyle ve Türkiye ve KKTC toplumlarının monoblok bir bütün olduğu fikrini savunmasıyla tanınıyor. Bu nedenle kendilerine ‘Türk milliyetçisi’ ve ‘çözüm karşıtı’ diye yükleniyorlar. Diyalog TV için ‘Kuzey Kıbrıs’ın Türkiye sömürgesi olmasını isteyen kanal’ deniyor. Besim Tibuk, Kıbrıs konusunda tamamen Türkiye’yi ve AK Parti’nin Kıbrıs politikasını destekleyen söylemler içindedir.”
Nagehan hanımın söylediklerinin devamı var. Şunları da söylüyor;
“Durum böyle iken geçtiğimiz hafta trajikomik bir gelişme yaşandı. Türkiye yandaşlığı sebebiyle Kıbrıs solunun hücum ettiği Diyalog TV, RTÜK tarafından ‘Türkiye aleyhine faaliyetleri nedeniyle’ Türksat uydusundan atıldı. Bu kabul edilemez.”
Nagehan hanımın bu yazdıklarını okuyunca, ya yarı cahil olduğu veya Besim Tibuk’a yalakalık yaptığı ortaya çıkıyor.
Nahegan hanıma göre, Besim Tibuk, Kıbrıs’ın Türkiye ile birleşmesini ve AK Parti’nin Kıbrıs politikalarını destekliyormuş.
Ama, Besim Tibuk’un Diyalog TV’de söyledikleri şunlar;
“Türkiye’yi yarı cahiller yönetiyor… AK Parti Türkiye ekonomisini bitirdi…AK Parti şeriatçıların oyunu alıyor… AK Parti batı düşmanlığı yapıyor…AK Parti iktidarı Kuzey Kıbrıs’a yardım yapmıyor…AK Parti iktidarı Kuzey Kıbrıs’ı sevmiyor… AK Parti iktidardan gitmeden Kuzey Kıbrıs kurtulamaz…Kuzey Kıbrıs Türkiye’ye bağlanacağına İngiltere’ye bağlansın.”
Ya işte böyle benim hanım kızım.
Besim Tibuk’un söyledikleri bunlar. Kuzey Kıbrıs’ın Türkiye’ye bağlanmasını isterken, AK Parti düşmanlığı yapıyor.
Ve sana bir abi nasihatı;
Yazı yazmadan önce iyice araştır ve ona göre yaz. Ama senin derdin başka.
Gerçekleri gizlemek ve Tibuk’a övgüler düzmek.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.