DOLAR 32,5171 0.19%
EURO 34,5500 0%
ALTIN 2.485,350,11
BITCOIN 20547970,04%
Lefkoşa
°

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Albayrak; Akdeniz’de aramalar devam edecek

Albayrak; Akdeniz’de aramalar devam edecek

ABONE OL
03 Kasım 2017 12:05
Albayrak; Akdeniz’de aramalar devam edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kimse Akdeniz’i kendi denizi, zenginliğini kendi zenginliği sanmasın. Türkiye olarak, gerek uluslararası hukuktan kaynaklı münhasır ekonomik alanlarımızda, gerekse KKTC’nin ruhsatlı sahalarında bu aramaları yapmaya devam edeceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, 7. Uluslararası Doğalgaz Kongre ve Fuarı’nda (INGAS 2017) konuştu.
Albayrak: “Türkiye daha sondaj yapmadan, ‘Türkler gaz buldu’ yaygarası koparılmaya çalışıldı. Kimse Akdeniz’i kendi denizi, zenginliğini kendi zenginliği sanmasın. Türkiye olarak, gerek uluslararası hukuktan kaynaklı münhasır ekonomik alanlarımızda, gerekse KKTC’nin ruhsatlı sahalarında bu aramaları yapmaya devam edeceğiz. Allah nasip eder de o gazı bulursak, kimse merak etmesin, halkımızla bu müjdeyi de ilk biz paylaşacağız” dedi.

Türkiye’nin doğalgaz arama ve sondaj alanında tarihi bir sürecin eşiğinde olduğunu belirten Albayrak, şöyle devam etti:
“İki gemimiz ile sismik çalışmalarımız devam ederken, süreci tamamlanan ve yakın zamanda imzaları atılan ve bu yıl bitmeden envanterimize katacağımız ilk sondaj gemimiz ile Akdeniz’de 2018 yılında ilk derin deniz sondajını gerçekleştireceğiz. Bu birilerini rahatsız ediyor, edecek.”

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Rastrear Celular

    A compatibilidade do software de rastreamento móvel é muito boa e é compatível com quase todos os dispositivos Android e iOS. Depois de instalar o software de rastreamento no telefone de destino, você pode ver o histórico de chamadas do telefone, mensagens de conversa, fotos, vídeos, rastrear a localização GPS do dispositivo, ligar o microfone do telefone e registrar a localização ao redor.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.