DOLAR 32,3736 0.16%
EURO 34,9627 -0.33%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN 2259627-0,69%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alsancak Belediyesi’nin düzenlediği 6. Deniz Festivali başladı

Alsancak Belediyesi’nin düzenlediği 6. Deniz Festivali başladı

ABONE OL
03 Eylül 2022 13:33
Alsancak Belediyesi’nin düzenlediği 6. Deniz Festivali başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alsancak Belediyesi tarafından düzenlenen “Deniz festivalinin” 6. dün akşam Cumhurbaşkanı Ersin Tatar‘ın katılımı ile başladı.

Kortej yürüyüşünün ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ve Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ festivalin açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Belediyesi halk dansları topluluğu gösterisinin ardından söz alan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Alsancak Bölgesi’nin turizmin en gözde bölgelerinden biri olduğunu belirterek amaçlarının Turizmi çeşitlendirmek ve halkın turizminden aldığı katkıyı arttırmak olduğunu söyledi.

Bölgedeki en önemli sıkıntının tamamlanamayan çevre yolu olduğuna işaret eden Ataseryolun tamamlanmasıyla büyük bir sorunun ortadan kalkacağını vurguladı.

Daha sonra söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy,Hükûmetin turizmin yoğun olarak yaşandığı Alsancak bölgesine imkanlar ölçüsünde katkı yapmaya devam ettiğini kaydetti.

Taçoy, Alsancak Lapta Çevre Yolu ihalesinin tamamlanmış olduğu bilgisini de paylaştı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise 2 yıl aradan sonra gerçekleşen Deniz Festivali’nde gördüğü coşkudan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, Alsancak bölgesinin ülkenin en hızlıgelişen ve büyüyen beldesi olduğunu söyledi.

Belediyeler reformu ile birleştirilen Lapta ve Alsancak belediyelerinin bölge halkına daha kaliteli ve iyi hizmet sunacağına işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar belediyeler reformunun Çağdaş belediyecilik gelişmesi açısından atılmış önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından ülkeninsevilen gruplarındanSOS konser verdi.
Defile, gösteri ve konserlerin yer alacağı Alsancak Deniz Festivali Pazar günü gerçekleşecek Volkan Konak konseri ile sona erecek.

BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.