DOLAR 32,4894 0.29%
EURO 34,7990 0.51%
ALTIN 2.422,161,78
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altuğra: Seçilen yönetimin ülkeye en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum

Altuğra: Seçilen yönetimin ülkeye en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum

ABONE OL
23 Ekim 2022 19:01
Altuğra: Seçilen yönetimin ülkeye en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra, Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği 24’üncü Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen Ahmet Özant ve yeni yönetimi tebrik etti.

Bakan Altuğra, en önemli hedeflerinin topluma daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra, 24. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’nin yeni başkan ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Bakan Altuğra, Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’nin ülkemizin en önemli meslek örgütlerinden biri olduğunu belirterek, daha önce hizmet veren başkan ve yönetim kuruluna emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Yeni seçilen birlik yönetiminin de sağlık alanında ülkeye en iyi şekilde hizmet edeceğine inanç belirten Bakan Altuğra, “Tabipler Birliği’nin işbirliğinde toplum sağlığı için birçok önemli projeye imza atacağımızdan kuşkum yoktur” dedi.

Sağlık Bakanı Altuğra, “En önemli hedefimiz topluma ülkeye sağlıklı bir ortam yaratmak kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Ülkemizde verilen sağlık hizmetinin daha verimli hale gelmesi, önümüzdeki süreçte sağlıkla ilgili bekleyen gerek yasalar konusunda gerekse daha iyi bir sağlık sisteminin oluşturulmasında başta Tabipler Birliği olmak üzere ilgili sivil toplum örgütleriyle ortak hareket etmekte kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.