DOLAR 32,5245 0.22%
EURO 34,7737 0.08%
ALTIN 2.497,351,44
BITCOIN 20663934,78%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anastasiadis; Önemli olan  Helenizm

Anastasiadis; Önemli olan Helenizm

ABONE OL
31 Ocak 2018 13:32
Anastasiadis; Önemli olan  Helenizm
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anastasiadis : Vatanımızı yeniden birleştirme mücadelemize  devam edeceğiz. Vatanımızın bölünmüşlüğüne razı gelmiyoruz. Kıbrıs Helenizm’inin geleceğini güvence altına alarak, güvenlik, barış ve refah şartları altında yeniden birleşmiş vatanda yaşamak istiyoruz

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis  seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından yaptıkları ilk açıklamada “mücadele” mesajı verdi. Fileleftheros’a göre ilk açıklamasında geniş kabul görecek bir hükümete ve herkesle işbirliğine hazır olduğunu söyleyen Anastasiadis, Rum Yönetimi başkanlığına son kez talip olduğunun altını çizdi.

“Sandıktan çıkan sonucun, son 5 yıl içerisinde çizdiği sürecin devamı için güçlü bir yetki olduğunu” söyleyen Anastasiadis, kendisine oy veren-vermeyen herkese ve boykotçulara hitaben “gelecek Pazar günü kritiktir çünkü ülkenin istikrarla geleceğe yürüyüp yürümeyeceği sizin irademize bağlıdır” dedi.

Anastasiadis, “Ya bugünün yarattığı emniyet ve yarının perspektifiyle devam edeceğiz, ya da bizi iflasın eşiğine sürükleyen dogmatik politikalara ve çıkmazlara döneceğiz.  Deneme yapma zamanı değildir. Enerji planlarımızı kesintisiz uygulamayı gündeme getiren aynı ihtiyatlı ve sorumlu politikaya devam edeceğiz.” şeklinde devam etti.

Anastasiadis,  seçim sonuçlarının  Rum halkının “ülkenin aynı doğru sürece devam etmesi iradesini gösterdiği” görüşünü de ortaya koyarken, şöyle dedi; “Vatanımızı yeniden birleştirme çabamıza samimiyetle devam edeceğiz. Vatanımızın bölünmüşlüğüne razı gelmiyoruz. Kıbrıs Helenizm’inin geleceğini güvence altına alarak, güvenlik, barış ve refah şartları altında yeniden birleşmiş vatanda yaşamak istiyoruz.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.