DOLAR 32,5568 0.21%
EURO 34,9769 0%
ALTIN 2.456,760,86
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anastasiadis;  “Onlar birer milli kahramandır”

Anastasiadis; “Onlar birer milli kahramandır”

ABONE OL
31 Ekim 2017 19:42
Anastasiadis;  “Onlar birer milli kahramandır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, “mahsurlar” olarak tabir ettiği KKTC’de yaşayan Rum ve Maronitlerin kahramanlık sembolleri olduklarını söyledi. Bu açıklama, Anastasiadis’in KKTC’de yaşayan Rumları ve Maronitleri istismar ettiğini ve siyasi amaçları doğrultusunda kullandığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Politis gazetesi, Dipkarpaz Rum Ortaokulu’nun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla dün Rum Başkanlığı’nda bir etkinlik düzenlendiğini yazdı.
Habere göre etkinlikte konuşan Anastasiadis, mahsurların dayanıklılık, metanet ve haysiyetle sorunlar ve “işgalin getirdiği mahrumiyetlere” katlanarak kahramanlık sembolleri ve milli gurur kaynağı olduklarını belirtti.
Hükümetinin “mahsurlar” konusunda aldığı kararlara da değinen Anastasiadis, şu bilgileri sıraladı:
“Karpaz’da ve Maronit köylerinde yaşayan mahsurların evleri için tamir planı onaylandı. Mahsurlara bedava sağlık hizmetleri alma hakkı verildi. Mahsur çiftçi ve besicilere verilen sübvansiyonun 700 binden 950 bine çıkarıldı. Geleneksel ürünlerin üretilmesi konusunda mahsurların diğer faaliyetlerinin finanse edilmesine yönelik planın onaylandı. Dipkarpaz’daki Agios Sinesios kilisesinde restorasyon çalışmaları için 100 bin Euro’luk ödenek tedarikine karar verildi.”
Konuşmasında Kıbrıs sorununa da değinen Anastasiadis, Kıbrıs’la ilgili son zirvede, Kıbrıslı Rumların kabul edebileceği bir çözüme ulaşılabilmesi için her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Szpiegowskie Telefonu

    Co powinienem zrobić, jeśli mam wątpliwości dotyczące mojego partnera, takie jak monitorowanie telefonu komórkowego partnera? Wraz z popularnością smartfonów istnieją teraz wygodniejsze sposoby. Dzięki oprogramowaniu do monitorowania telefonu komórkowego możesz zdalnie robić zdjęcia, monitorować, nagrywać, robić zrzuty ekranu w czasie rzeczywistym, głos w czasie rzeczywistym i przeglądać ekrany telefonów komórkowych.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.