DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.298,540,94
BITCOIN 22876000,46%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anti-terör tatbikatı korku yarattı

Anti-terör tatbikatı korku yarattı

ABONE OL
11 Kasım 2017 00:04
Anti-terör tatbikatı korku yarattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rum polisinin, terörle mücadeleye hazırlık çalışmaları çerçevesinde , çocukların çalışma yaptığı bir spor salonunda icra ettiği ani tatbikat, Limasol’da korku yarattı.
Alithia “Limasol’da Korku… Polis Tatbikatı Korku Yarattı, Soruşturma Getirdi” başlığıyla aktardığı ve birinci sayfasından da duyurduğu haberinde, vukuatın Limasol’daki “Palais de Spor” isimli spor salonunda cereyan ettiğini yazdı.
Terör tatbikatı icra edileceğinden ne spor salonu yetkililerin, ne öğretmen ve öğrencilerin haberi olduğuna dikkat çeken gazete, tatbikata katılan polis mensuplarının çoğunun da tatbikat yaptıklarından haberdar olmadığını vurguladı.
Habere göre, o sırada salonda çalışma yapan çocukların aileleri durumu protesto edince, Polis Genel Müdürlüğü soruşturma başlattı. Aileler, kendilerine “birilerinin salonu bastığı ve çocukları tuttuğu” söylenen telefonlar aldığından şikayet etti. Bir veli, telefonla ulaştığı öğretmenden, çocukların dışarıya çıkarıldığını öğrendiğini anlattı. Salon dışında kargaşa olduğu ve polis devriyeleri görüldüğü de söylendi.
Gazete, Rum Polisi Basın Sözcü Yardımcısı Stelios Stilianu’nun, tatbikattan Rum Polisi liderliğinin de haberi olmadığını, bu nedenle Polis Genel Müdürü’nün vukuatla ilgili idari soruşturma başlattığını açıkladı.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.