DOLAR 32,4581 -0.11%
EURO 34,7511 -0.66%
ALTIN 2.437,000,05
BITCOIN 2063202-1,30%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arıklı açıkladı…  Provokatörün yalanı ortaya çıktı

Arıklı açıkladı… Provokatörün yalanı ortaya çıktı

ABONE OL
24 Ekim 2018 10:29
Arıklı açıkladı…  Provokatörün yalanı ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ-Milliyetçilik maskesinin arkasına saklanarak ulusal güçlerin arasına sızan provokatör Sabahattin İsmail’in, KKTC ile Türkiye’yi karşı karşıya getirmek için yalan haberler yazdığı bir kez daha ortaya çıktı. Sabahattin İsmail “ben Türkiye Dışişleri Bakanlığı ile sürekli temas halindeyim” diyerek , “Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı dışladı” yalanını yazarken, Meclis’te konuşan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, bu provokatif yalanlara “dur” dedi.
ARIKLI’NIN KONUŞMASI
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, “Kıbrıs Sorunu ve Ülkemizin İçinde Bulunduğu Durum” konusunda konuşma yaptı.
Arıklı, ülkede Kıbrıs konusunda ciddi gelişmeler yaşandığını söyleyerek, New York temasları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Mustafa Akıcı ile Türkiye yetkililerinin neden görüşemediğini sordu.
TC ile KKTC arasında ciddi bir gerginlik ortamı oluşturulduğunu , Akıncı’nın Türkiye Cumhuriyeti tarafından refüze edilmesinin söz konusu olmadığını ifade eden Arıklı, Akıncı’nın 29 Ekim’de 3. Havalanın açılışı için TC’ye gideceğini anımsattı.
Arıklı, konunun bazı kesimler tarafından suiistimal edildiğine işaret ederek, Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’dan konu hakkında açıklama yapmasını beklediklerini kaydetti.
Meclisin bilgilendirilmesi gerektiğine de işaret eden Arıklı, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın, Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ile görüşmesinin ardından Meclisi bilgilendirmesi gerektiğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.