DOLAR 32,4700 0.14%
EURO 34,6140 -0.1%
ALTIN 2.385,280,23
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arıklı açıklama yaptı;  “Zaroğlu hakkındaki haberler gerçek dışı”

Arıklı açıklama yaptı; “Zaroğlu hakkındaki haberler gerçek dışı”

ABONE OL
06 Kasım 2020 17:02
Arıklı açıklama yaptı;  “Zaroğlu hakkındaki haberler gerçek dışı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel bir gazete ile bazı internet sitelerinde YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu ile ilgili yer alan asılsız haberler üzerine YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı açıklama yaptı. Arıklı’nın açıklaması aynen şöyle;

“Yerel bir gazete ve bazı internet sitelerinde yer alan bir haberler üzerine, tarafımızdan gerekli araştırmalar yapılmış ve Parti MYK üyemiz Suphi Asiltürk Yüksek Disiplin Kuruluna verilmiştir.
Yapılan ilk araştırmada, ikili arasında yaşanan konuşmalarda, söz konusu gazete ve internet sitelerinde yazıldığı gibi Parti Genel Sekreterimizin MYK üyemize İlçe Başkanlığı ile ilgili herhangi bir ifade kullanmadığı ölümle tehdit etmediği orada bulunan bir şahit tarafından da teyit edilmiştir.
Sıradan ve kişisel bir tartışmanın Parti adı da kullanılarak gerçek dışı ifadelerle basına ve polise intikal ettirilmesi Parti disiplinine aykırıdır.
SUPHİ ASİLTÜRK DİSİPLİN KURULUNA VERİLDİ
Tarafımdan Sayın Suphi Asiltürk’ün konu ile ilgili tekzip yayınlaması konusunda uyarılmasına rağmen gereğinin yapılmaması hepimizi çok üzmüştür.
Bu istenmeyen gelişmeler dolayısı ile MYK üyemiz Sayın Suphi Asiltürk, Parti Tüzüğümüzün 68. Maddesi uyarınca Parti Disiplin Kuruluna verilmesine karar verilmiştir”.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.