DOLAR 32,2813 -0.18%
EURO 34,8083 -0.04%
ALTIN 2.407,780,61
BITCOIN %
Lefkoşa
°

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Arıklı; Geciken adalet adalet değil

Arıklı; Geciken adalet adalet değil

ABONE OL
15 Mart 2018 10:22
Arıklı; Geciken adalet adalet değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YDP Genel Başkanı  Erhan Arıklı, Meclis ‘te  yaptığı konuşmada  bütçe görüşmelerinde çok farklı konulara girildiğini, kurumlarla ilgili konuların görüşülmediğini belirtti.
Arıklı, YDP milletvekili Bertan Zaroğlu’nun vatandaşlığı ile algı operasyonları yapıldığını, bu şekilde barış ve huzurun sağlanamayacağını kaydetti.
“Bu ülkede adalet kanayan bir yaradır. Geciken adalet adalet değildir” diyen Arıklı, adalet sisteminin “ağır aksak, sürünerek” gittiğini, ülkede alacak verecek, karşılıksız çek gibi davaların giderek arttığını, vatandaşların sıkıntı yaşadığını, hükümetlerin bu konuda önlem almadığını, bu hükümet programında da bu konunun yer almadığını söyledi.
Arıklı, TC-KKTC Ekonomik Protokollerinde de bu konunun yer aldığını ancak verilen sözlerin tutulmadığını, verilen tarihlere uyulmadığını ifade etti.
Başsavcılığın yolsuzluk dosyalarına ilişkin uygulamalarını eleştiren Arıklı, örnekler verdi.
Polisin şiddet ve işkence uyguladığını iddia eden Arıklı,  bununla ilgili üzüntü verici olaylar yaşandığını, bunların araştırılıp hesap sorulması gerektiğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.