DOLAR 32,4827 -0.07%
EURO 34,8607 -0.47%
ALTIN 2.442,570,28
BITCOIN 2079202-0,81%
Lefkoşa
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arıklı;  İntikam duygusuyla hareket ediliyor

Arıklı; İntikam duygusuyla hareket ediliyor

ABONE OL
29 Mayıs 2018 11:18
Arıklı;  İntikam duygusuyla hareket ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arıklı: Orman Dairesi Müdürü Altay Fırat görevden alındı. Eski görevine dönmesi gerekiyor ama oradaki kadrosu dolu. Sırf misilleme için yangın mevsiminde bu insanı görevden alındı. Bunun bir mantığı var mı?

Meclis’te konuşan Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı ve Gazimağusa milletvekili Erhan Arıklı Sebze ve Meyve Toptancı Halleri Yasa Önerisi’nin Melis’ten geçmesini istemeyenler olduğunu belirtti. Arıklı, bu alanda ciddi bir rant kavgası olduğunu, bunun devamını savunanların yasanın Meclis’ten geçmesini istemediğini söyledi.
Bu konudaki yasa önerisinin defalarca Meclise geldiğini ancak kadük olduğunu belirten Arıklı, komiteye götürülmesini istedikleri önerinin CTP eski milletvekili Hüseyin Erçal’a ait olduğunu söyledi.
Arıklı, “Üreticiler bize büyük baskı yapıyor, yasayı gündemimize almamızı istiyor. Sayın Erçal’ın hazırladığı bu önerinin komiteye götürülmesine ‘evet’ deyin. Bizim de bazı itirazlarımız var ama eksiklikleri fazlalıkları komitede konuşur, öneriyi orada şekillendiririz” dedi.
“GÖREVDEN ALMALAR”
Kamudaki görevden almalara da değinen Arıklı, “İntikam duygusuyla hareket ediliyor. Orman Dairesi Müdürü Sayın Altay Fırat görevden alındı. Eski görevine dönmesi gerekiyor ama oradaki kadrosu dolu. Sırf misilleme için yangın mevsiminde bu insanı görevden alındınız. Bunun bir mantığı var mı?” ifadelerine yer verdi.
Altay Fırat’ın eşi nedeniyle görevden alındığını da savunan Arıklı, Fırat’ın maaş alma konusunda da sıkıntı yaşadığını söyledi.
Erhan Arıklı,” Müşavirlik yasasındaki bu anomaliyi düzeltin. Görevden alınanlar kadroları doluysa nereye dönecek?” diye sordu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.