DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20605850,83%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arıklı;  Rüşvet iddiaları araştırılmalı

Arıklı; Rüşvet iddiaları araştırılmalı

ABONE OL
26 Haziran 2019 08:45
Arıklı;  Rüşvet iddiaları araştırılmalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ-Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda güncel konuşmalar sırasında dünkü genel kurul toplantısının gecikmeli başlaması yine konu oldu ve milletvekilleri arasında tartışmalar yaşandı.
HP Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu’nun, yapılan eleştirilerden duyduğu rahatsızlığı dile getirirken UBP Milletvekili Hüseyin Özgürgün’ün dokunulmazlığının kaldırılması istemini incelemek üzere özel komite kurulmasına ret oyu veren milletvekilleri için “vatan haini” demesi üzerine başlayan tartışma, YDP Milletvekili Erhan Arıklı’nın “O cümleyi sizin alnınıza yapıştırıyorum” çıkışıyla büyüdü.
ARIKLI
YDP Milletvekili Erhan Arıklı ise ‘vatan hainliği’ tartışmasına devam ettiği konuşmasında, “Ağzından çıkanı kulağı duymayacak bir vekile cevap vermekten zul duyuyorum” dedi.
Arıklı’nın, “Haddinizi bileceksiniz.. O cümleyi sizin alnınıza yapıştırıyorum” demesi üzerine Cumhuriyet Meclisi Başkanı Uluçay bu cümlenin geri alınmasını istedi ve Arıklı cümleyi geri aldı.
“Ben Hüseyin Özgürgün’ün avukatı değilim” diyen Arıklı, asıl üzerinde durulması gerekenin, Özgürgün’ün ortaya koyduğu iddialar olduğunu söyledi. Arıklı, Özgürgün’ün siyasi rüşvet iddialarının araştırılması gerektiğini dile getirdi.
Erhan Arıklı, konuşmasının sonunda yeniden Manavoğlu’na seslenerek, kendisiyle ilgili bir daha benzer sözler sarf etmesi halinde daha ağır cevaplar vereceğini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.