DOLAR 32,2431 0%
EURO 34,7826 0%
ALTIN 2.400,92-0,33
BITCOIN 2052138-0,07%
Lefkoşa
°

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

“Arkadaşım Mustafa- Arkadaşım Nikos”

“Arkadaşım Mustafa- Arkadaşım Nikos”

ABONE OL
18 Aralık 2019 09:54
“Arkadaşım Mustafa- Arkadaşım Nikos”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Aralarındaki ilişki düzelen ve etkinlikte yan yana oturan Akıncı ile Anastasiadis mutlu ve rahat görünürken, birleşmeye yönelik ortak mesajlar verdiler.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in, İki Toplumlu Eğitim Teknik Komitesi’nin Kuzey ve Güney Kıbrıs’tan 50’şer okul müdürü ve muavini için organize edilen “Eğitimde Dönüştürücü Liderlik” konulu seminer ve çalıştaya katılması, dünkü Rum basını haberlerine de yansıdı.
Alithia gazetesi, “Arkadaşım Mustafa-Arkadaşım Nikos” başlığıyla manşetten aktardığı haberinde, Akıncı ile Anastasiadis’in etkinlikte mutlu ve rahat göründüklerini; ayrıca aralarındaki ilişkinin düzeldiğini ve barış ile yeniden birleşmeye yönelik ortak mesaj verdiklerini yazdı.
Gazete, iki liderin etkinliğin yapıldığı salonda yan yana oturmalarını ve kendi aralarında şakalaşmalarını öne çıkardı.
Fileleftheros gazetesi “Karşılıksız Mesajlar… Nikos Anastasiadis Konuşkan, Mustafa Akıncı Sessiz” başlık ve spotuyla aktardığı haberinde, seçim havasının Kıbrıs sorununu ve liderlerin aynı ortamda bulunduklarında ortaya koydukları görüşleri etkilediğini yazdı.
Gazete, üzerinde seçim baskısı olmayan Anastasiadis’in, Kıbrıs sorunuyla ilgili görüş belirtirken daha rahat davrandığını, Akıncı’nın ise “seçim sandığı baskısı” nedeniyle konuyu yaymadığını kaydetti.
Haravgi gazetesi “Eğitimin Barış İçin Önemi” başlıklı haberinde, iki liderin Imagine programına verdikleri desteğe vurgu yaptı.
Haber, Politis gazetesinde ise “İki Sıkı Dost Gibi Konuştular… Anastasiadis-Akıncı Barıştan Başka Alternatif Çözüm Bulunmadığını Vurguladı” başlık ve spotuyla aktarıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.