DOLAR 32,6007 0.38%
EURO 34,8018 0.18%
ALTIN 2.494,370,41
BITCOIN 21163606,78%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ataoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti

Ataoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti

ABONE OL
27 Ekim 2021 19:36
Ataoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti.

Turizm ve Çevre Bakanlığından verilen bilgiye göre, Vali Yazıcı tarafından karşılanan Ataoğlu, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Yazıcı ile görüşme gerçekleştirdi.

Antalya Turizm Fuarı’na katılmak için Antalya’da bulunan Ataoğlu, Antalya ile KKTC’nin geçmiş yıllardan gelen iş birlikleri olduğunu ifade etti.

Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçildiğini anlatan Ataoğlu, fuarların yeniden yüz yüze yapılmaya başlamasıyla turizmin tekrardan hareketlendiğini söyledi.
Antalya Turizm Fuarı’nın başarılı sonuçlar doğuracağını ümit ettiğini de söyleyen Ataoğlu, Anavatan Türkiye ile sıkı ilişkiler içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Vali Ersin Yazıcı ise Antalya ve KKTC’nin birbirine yakın turizm destinasyonları olduğunu ifade ederek, KKTC’nin turizm anlamında kalkınmasını her zaman arzu ettiklerini söyledi.

KKTC’nin artık bir turizm ülkesi olduğuna değinen Yazıcı, “Pandemi koşullarından en erken zamanda kurtulup, turizmin önünün açılmasını beklediklerini” de belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.