DOLAR 32,3814 -0.13%
EURO 34,6851 -0.35%
ALTIN 2.396,47-1,57
BITCOIN 1970914-3,02%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Av. Fuat VEZİROĞLU;   BU BİR REKLÂMDIR (III)

Av. Fuat VEZİROĞLU; BU BİR REKLÂMDIR (III)

ABONE OL
29 Eylül 2019 20:14
Av. Fuat VEZİROĞLU;   BU BİR REKLÂMDIR (III)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Musakka Anonim ve Pandomim Şirketi olarak geçen Pazartesi günü başlattığımız New York seferleri bütün hızıyla sürmektedir, bu arada Anastas’ın bütün köpekleri sabahtan-akşama güneyden kuzeye doğru örmektedir.

                                                           *** 

Bazı uzmanların saptamalarına göre dünya kuruldu kurulalı beşer hayatının en güçlü silâhı insan aklıdır, biz de memnuniyetle açıklamak isteriz ki bu insan aklının imâl ettiği ve New York seferlerine tahsis eylediğimiz uçaklar kuş tüyü yataklıdır.

                                                           ***

İnanılır kaynaklardan ve Urfa vilâyetinde mukim kelaynaklardan alınan haberlere göre Kıbrıs meselesi denen zamazingo çözülmesi imkânsız büyük bir yumaktır, bu nedenle New York turlarımızda yapılması gereken en güzel şey kuş tüyü yataklarımızda uyumaktır.

                                                           *** 

Şunu da önemle hatırlatalım ki bu konuda daha fazla lâf-ı güzaf eylemek abestir, uçaklarımızda uyurken barış rüyaları görmek de tabii ki serbesttir.

                                                           ***   

Kaderimizin tayininde neticeyi bilebilecek konumda olan tek güç hepimizi yaratan yüce mevlâdır, dolayısıyla masada uyumaktansa yatakta uyumak evlâdır.

                                                           ***

Efsane lider Denktaş bütün yaşamı boyunca siyaset sofralarında asla ve katiyen nane yememiştir, bazılarının iddia ettiği gibi hiçbir zaman “çözümsüzlük çözümdür” dememiştir.

                                                           *** 

Dünyanın en kutsal dağlarından biri de Hira’dır, bu konuda Denktaş’a yönelik olarak yapılan bu iddialar kuru iftiradır.

                                                           *** 

Kimileri bir ara “çözümsüzlük çözüm değildir, siyaset sorunlara çözüm bulma sanatıdır” buyurmuşlardır, amma velâkin “yes be annem” furyasında yediğimiz voyvoda kazığından sonra yüz seksen derece tornistan eyleyerek aldatıldıklarını buyurmuşlardır.

                                                           *** 

Şimdi bendeniz diyorum ki madem ki siyaset sorunlara çözüm bulma sanatıdır 18 seneden beri barış kuşunun kanatlarını neden yolmadınız, bizzat kendiniz neden çözüm bulmadınız?

                                                           ***

Bu sorunlara çözüm bulma sanatını neden bunca zaman bize de alıştırmadınız, daha da doğrusu bu alengirli sanatı bizzat kendiniz neden çalıştırmadınız?

                                                           *** 

Cici partimiz CTP binasının bulunduğu sokak herkesin bildiği gibi son derece dardır, kendi itiraflarına göre bu aldatılanlar kafilesinin arasında bizim Talât da vardır.

                                                           *** 

Sabah uyandıklarında olmayan saçlarını sedef tarakla tarayanlar da vardır, yediğimiz “yes be annem” kazığından sonra Sarayönü’nde asılmak üzere en halisinden yağlı bir İngiliz ipi arayanlar da vardır.

                                                           *** 

Fakat daha da önemlisi şudur ki bir çivi misali sahte bir barış tahtasına kakalananlar da vardır, bu arada AKEL amcamızdan kan kardeşimiz merhum Dimitri hazretleri nefes almakta olduğumuz havayı kesmiş bulunduğundan astım hastalığına yakalananlar da vardır.

                                                           *** 

Hastalığın tedavisine şu anda New York’un emperyalist burçlarında gayret edilmektedir, ancak kanser olan hastamıza sadece aspirin reçetesi yazılmış olmasından dolayı da yalnız insanlık âlemi değil hayvanlar âlemi de çok büyük hayretler içindedir.

                                                           ***

Daha fazla bilmem ki ne diyebiliriz, sadece şu kadarını belirteyim ki bizim hekim yanlış teşhis koyduğundan her an ayvayı yiyebiliriz.       

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.