DOLAR 32,5392 0.1%
EURO 34,9080 -0.28%
ALTIN 2.436,870,04
BITCOIN 2094982-0,08%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Av. Fuat VEZİROĞLU   HUKUK SAVAŞLARI (I)

Av. Fuat VEZİROĞLU HUKUK SAVAŞLARI (I)

ABONE OL
04 Nisan 2019 10:55
Av. Fuat VEZİROĞLU   HUKUK SAVAŞLARI (I)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Bütün halklar kardeştir” (!).
Meselâ ben Anastas’ın öz kardeşiyim.
Akıncı ise üvey kardeşi.
Beni fena halde kıskanması bundandır.
***
Trump ile Putin kan kardeşidir.
Karl Marx ile Adam Smith birinci yeğen.
Lenin ile Çar Nikola hala çocukları.
Churchill ile Hitler amca çocukları.
***
“Bütün halklar kardeştir (!).
Buna rağmen Kadeş savaşı gibi kardeş savaşları da sürüyor.
Anastas’ın güneydeki kardeş devleti ile Tufan efendinin kuzeydeki kardeş devleti hem sarmaş-dolaşadır hem dalaş-dalaşa.
Hem kırıştırıyor hem vuruşuyorlar.
***
Kardeşler arası savaşlar dinmediği gibi kardeş içi savaşlar da bitmek bilmiyor. Meselâ güneydeki kardeş devletimizde koltuk savaşlarının yanısıra hukuk savaşları da jet hızıyla devam etmekte, o kadar ki Talât ile Dimitri’nin kardeşliği bile bu savaşları önleyemedi.
CTP ile AKEL’in yapışık kardeşliği ise hiç işe yaramadı.
***
Güney kardeşimizdeki hukuk savaşları cihan savaşlarına benzedi.
Birinci Dünya Savaşı, sonra da İkinci Dünya Savaşı vardı ya, şu anda güneydeki kardeş devletimizde ikinci hukuk savaşları başlamış haldedir.
Birinci hukuk savaşı yargıçlarla avukatlar arasında idi, bu savaşı avukatlar kazandı, yargıçlar cephesi teslim oldu. Şimdiki hukuk savaşı ise güneydeki kardeş devletimiz ile güneydeki kardeş devletimizin kamu görevlileri arasında devam etmektedir.
***
Bu savaşta Anastas müdafaa olarak Fransız Mareşalı Peten’den mülhem bir adet Majino hattı inşa etmiş bulunmaktadır. Alman panzerlerini kullanan memur takımı büyük bir saldırıya geçerek bu müdafaa hattında önemli bir gedik açmış bulunmaktadır. Şu anda bu gedikten kale surlarını aşarak kardeş devletimizin payitahtını işgâl faaliyeti içindedirler, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethinde uyguladığı taktik ve stratejiyi kullanıyorlar.
Bu savaş halen en kanlı aşamasında bulunmaktadır.
***
Sadede gelecek olursak…
Güneydeki kardeş devletimizin 2013 yılında büyük bir ekonomik kriz yaşadığı ve Merkel’in dilenciye sadaka verir gibi gönderdiği ianeler sayesinde iflâstan kurtulduğu malûmdur. O hengamede Anastas’ın maaşlarda %10 oranında kesinti yaptığı da bilinmektedir. Bu kesinti bizim medyanın güneydeki kardeş medyası tarafından “maaşların tıraş edilmesi” olarak nitelenmektedir.
O hengamede kamu görevlileri cephesi Anastas’a çok sayıda dava oturttuğundan mesele güneydeki kardeş devletimizin daha da kardeş yargı organına intikâl etti.
Ancak güneydeki kardeş devletimizin yargı organı kaplumbağa hızında koştuğundan dava neticeleri ancak kısa bir süre önce alınabildi.
Güneydeki kardeş devletimizin kardeş yargısı Anastas’ın %5’lik maaş kesintisini iptal etti, tıraş edilen sakalın UHU tutkalıyla yeniden eski yerine yapıştırılmasına emir verdi.
Şimdi benim öz, Akıncı’nın üvey kardeşi Anastas “kabul etmem, ben bu parayı ödeyemem, istinaf edeceğim” diyor.
Ben bu savaşta kardeşimin yanındayım.
Umarım ki Akıncı da üvey kardeşine ihanet etmez.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.