DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2070527-1,58%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Av. Fuat VEZİROĞLU   SIRA KİMDE?

Av. Fuat VEZİROĞLU SIRA KİMDE?

ABONE OL
27 Haziran 2019 10:51
Av. Fuat VEZİROĞLU   SIRA KİMDE?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Talât’ın kumpasladığı bir suikast sonrasında Dimitri yoldaşın kahrından postu deldirerek siyasal bir cinayete kurban gittiği yolunda Royter ajansını atlatarak verdiğimiz haber siyasi çevrelerde geniş yankı uyandırmış bulunmaktadır.
Çok sayıda mesaj aldığım okuyucular soruyor:
– Şimdi sıra kimde, Dimitri’den sonra sıra acaba kimde?
***
Kimde olacak canım, sıra şimdi de elbette Anastas yoldaşa gelmiş bulunuyor.
Nitekim inanılır kaynaklardan alınan haberlere ve bizim bahçedeki yeşil biberlere göre Dimitri yoldaşı katır cennetine gönderen Talât yoldaştan mülhem olarak Akıncı yoldaş da Anastas yoldaşa ilişkin suikast plânlarına şu anda son rötuşunu yapmaktadır.
Aynı kaynaklara göre Akıncı yoldaş “Talât yapar da ben yapamaz mıyım” demekte.
“Benim elim armut mu toplamakta” demekte.
“Talât’tan geri kalır neyim var” demekte.
“Zaten aynı yes be annem yollarının yolcusu değil miyiz” demekte.
***
Talât yoldaş Dimitri’yi kahrede kahrede kalp yetmezliği ve nefes darlığından götürdü.
Dimitri yoldaş aslında Talât yoldaşın nefes aldığı havayı keserek onu İngiliz ipiyle asılmak suretiyle intihara zorlamak istediyse de kavboy misali çok hızlı tabanca çeken Talât yoldaş daha erken davranarak iki adet kahır kurşunuyla Dimitri yoldaşın işini bitirdi.
Kendisine yakın çevrelerden ve hisar üstündeki burçlardan aldığım bilgilere göre Akıncı yoldaşın Dimitri yoldaşa karşı kullanacağı başlıca kahır kurşunları sadece iki adettir.
Birincisi eşitlik kurşunu, ikincisi dönüşümlü başkanlık kurşunu.
***
Bu kurşunların Anastas yoldaşa karşı nasıl istimal edildiği bir sır olsa da bunu faş etmeyi bir insanlık görevi saymaktayım ve bunu da iki örnekle açıklamak isterim.
Birinci örnek…
Akıncı diyor ki “eşitlik isterim, bunun içinde Bakanlar Kurulu’nda en az bir Türk evet demedikçe karar alınabilmesini kabul edemem”.
Buna şiddetle karşı çıkan Anastas yoldaş ise kendini şöyle savunmaktadır:
– Sadece bir Türk’ün evet demesiyle karar alınabilmesi Türk kardeşlerimin haklarını korumaktan uzaktır, bu nedenle karar alınabilmesi için bütün Türk bakanları ve hatta bütün Türk milletvekilleri evet demelidir, aksi takdirde ENOSİS yolunu kapatmak mümkün değildir.
İkinci örnek…
Akıncı diyor ki “dönüşümlü başkanlık olsun, 5 sene Türk başkan, 5 sene Rum başkan”.
Anastas diyor ki:
– Rum başkana gerek yoktur, başkanımız devamlı olarak Türk olsun.
***
Akıncı yoldaş Türk ve Türkiye sevdalısı Anastas yoldaşın bu şahane tekliflerini hiç sektirmeden anında reddetmekte, bu da sevgili Anastas yoldaşı kahretmektedir.
Nitekim yakın çevresine sık sık şunu söylüyor:
– Bu Mustafa beni kahrımdan öldürecek.
Çok meyus halde bulunan Anastas kardeşimiz bu acı söylemden sonra ise kendi kendine şöyle bir türkü mırıldanmaktadır:
– Bu Mustafa bana ferman yazdırır, kendim için bana mezar kazdırır, haberiniz olsun ey yoldaşlarım, Lôkman hekim gelse yaram azdırır.
***
Akıncı yoldaşın kahrettiği ve AB cenneti yerine Stalin’in de bulunduğu Sovyet cennetine postalamak istediği Anastas yoldaş halen komada bulunmaktadır. Kahrından yedi yerinden çatlamıştır. Hem kasık fıtığı, hem göbek fıtığı, hem boyun fıtığı olmuştur. Başarılı bir ameliyat geçirmesini diler, Türk’e yaptığı hizmetler nedeniyle bütün günahlarını defterden silerim.
Suikast zanlısı Akıncı yoldaşı ise hiç de güzel olmayan duygularla anmakta ve kendisini şiddetle kınamaktayım.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.