DOLAR 32,5322 0.1%
EURO 34,9613 -0.09%
ALTIN 2.438,600,14
BITCOIN 21104370,78%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aydın AKKURT;  FETÖ’nün Basındaki Tetikçileri ve Polis Teşkilatı

Aydın AKKURT; FETÖ’nün Basındaki Tetikçileri ve Polis Teşkilatı

ABONE OL
29 Temmuz 2020 14:45
Aydın AKKURT;  FETÖ’nün Basındaki Tetikçileri ve Polis Teşkilatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC polis teşkilatında FETÖ yapılanması olduğu ve bu yapılanmaya karşı büyük bir mücadele verildiği biliniyor.
Bu yapılanmayı çökertmek için 2016 yılından bu yana mücadele verilirken, çeşitli operasyonlar da düzenleniyor. Bu operasyonlar sonucunda da bazı polisler, teşkilattaki görevlerinden uzaklaştırıldı. Soruşturmalar da devam ediyor.
FETÖ yapılanması da, bu operasyonları yöneten ve yürüten polis subaylarını hedef almış durumda. Hedef aldıkları polis subaylarının başında da FETÖ yapılanmasına karşı soruşturma ve operasyonları yürüten “Özel Ekip”te yer alan polis subayları geliyor.
Şimdi, fazla geçmişe gitmeden, geçtiğimiz aylarda ve son günlerde yaşanan gelişmelere bakalım.
Polisteki FETÖ yapılanması, poliste tayin ve terfilerin yaklaştığı günlerde “Özel Ekip”te yer alan polis subaylarını hedef aldı. Sahte haber siteleri üzerinden bu polislere yönelik, yalana ve iftiraya dayalı olarak çok çirkin saldırılar yapıldı. FETÖ’nün gündeme getirdiği “Ahmet Gaf” operasyonu da bunlardan biriydi.
Bu operasyonda da ana hedeflerden biri “Özel Ekip”i yöneten polis subayı Ahmet Soyalan’ın Polis Genel Müdürü olmasını engellemekti.
Öylesine büyük ve çirkin yalan ve iftiraları gündeme getirdiler ki şaşırmamak elde değildi. FETÖ yapılanması bunları yaparken, “arkamızda büyük güç var” imajını da yaratmaya çalışıyorlardı.
Ve halen de bunu yapıyorlar.
Ne imiş?
“Arkalarında büyük güç varmış.”
***
Sonuçta, tüm iftiralara, yalanlara ve karalamalara rağmen Ahmet Soyalan, 1 Temmuz’da Polis Genel Müdürü oldu ve görevine başladı.
Soyalan’ın Polis genel Müdürü olmasını engellemeyen FETÖ yapılanması, bu kez de polis teşkilatını karıştırmak ve Soyalan’ı zan ve töhmet altında bırakmak için yeniden harekete geçti. Bu çirkin operasyonda da FETÖ’nün basın yapılanmasındaki tetikçiler kullanılıyor.
Günlerden beri, bazı haber siteleri ve bazı sözde gazeteler, Soyalan’ı hedef almış durumda. Öylesine çirkin yalan ve iftiraları gündeme getiriyorlar ki, yine şaşırmamak elde değil.
Bu yalan ve iftiralara göre; Soyalan ilk günden polis teşkilatını çökertmiş durumda. Akıllarınca Soyalan’ı baskı ve tehdit altına alıp, etkisizleştirecekler.
Ama, Soyalan bunlara pabuç bırakacak kişi değil.
Bu arada şunu da belirtmek gerekir ki; FETÖ yapılanmasının basındaki tetikçilerine her türlü pislik içinde yüzen bazı iş adamları da finansal destek veriyor.
Gerekirse bunların isimlerini de açıklarız.
Bu çirkin operasyonların perde gerisinde yer alan ve kendi kendilerini “büyük güç” olarak tanımlamaya çalışanların kimler olduklarını da biliyoruz.
Gerekirse bunları da açıklarız.
Bu konuyu ele almaya devam edeceğiz…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.