DOLAR 32,5625 0.22%
EURO 34,9528 -0.11%
ALTIN 2.441,940,25
BITCOIN 2095176-0,17%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aydın AKKURT yazdı;  Kendilerini “milliyetçi” olarak tanıtan CIA ajanları

Aydın AKKURT yazdı; Kendilerini “milliyetçi” olarak tanıtan CIA ajanları

ABONE OL
31 Ekim 2019 10:27
Aydın AKKURT yazdı;  Kendilerini “milliyetçi” olarak tanıtan CIA ajanları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Kıbrıs davamız kritik bir dönemde girerken, en fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimiz bilinçli şekilde dinamitlenirken, iç çatışma ortamına sürüklenmek isteniyoruz.
Bu arada, AB’den destekli “solcu” provokatörlerin yanısıra, CIA finanslı sahte milliyetçiler de devreye konulmuş durumda.
Bunlar, danışıklı döğüş halinde, halkı kutuplara ayırmaya , gerginlik ve iç çatışma yaratma yönelik her türlü provokasyonu gündeme getirmekte.
Bilinçli şekilde yapılan karşılıklı saldırılar ve gerginlik yaratma stratejisiyle halkın zaten zayıflayan birlik ve beraberliği, yok edilmek isteniyor.
Bunun örneklerini de her gün görüyor.
AB’den destekli “solcular” “KKTC ortan kaldırılmalı, Türkiye’nin garantörlüğüne son verilmeli” derken, CIA’dan finanslı sahte milliyetçiler de “Solculara, Rumculara ölüm, bunların kanlarını içeceğiz” diyerek kaos ve çatışma ortamı yaratmaya çalışıyorlar.
Böylelikle de “sağlı-sollu” ama aynı merkezli provokasyonlar devam ediyor.
ANNAN PLANI DÖNEMİNDE GÖRMÜŞTÜK
Annan Planı ile ilgili referandum döneminde bizler, demokratik kurallar içerisinde “hayır” kampanyasını yürütürken, ortaya çıkan “sahte milliyetçiler” halkı kutuplara ayırmak ve karşı karşıya getirmek için insanlara tehdit mektupları gönderirken, miting alanlarına bomba düzenekleri koyacak kadar ileri gitmişlerdi.
Sonuçta, bunları yapan “sahte milliyetçilerin” CIA’dan finanslı oldukları anlaşılacaktı.
Şimdi de aynısını yaşıyoruz.
Çünkü, emperyalist güçlerin bildiği bir gerçek vardır; Kıbrıs Türk halkı bölünür ve iç çatışmaya sürüklenirse, her türlü çözüm şekli kolaylıkla dayatılabilir.
TÜRKİYE’YE YÖNELİK ÇİRKİN SALDIRILAR
Bu arada Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik olarak da, halk kutuplara ayrılmak isteniyor.
Bu hedefe ulaşabilmek için de “Türkiye karşıtlığı” ile Türkiye karşıtı söylemler bilinçli olarak gündeme getiriliyor.
Bu stratejiyi uygulayanlar da ortada.
Daha sonra da “milliyetçi” kılığındaki CIA ajanları devreye giriyor. Bunlar da “Türkiye’yi savunma” adı altında gerginliği tırmandırıyor.
PROVOKATÖRLER NEREDEN ÇIKTI?
“Etki ajanları” olarak da tanımlanan provokatörler, kurtların puslu havayı sevdikleri gibi, bunlar da kritik günleri severler. Özellikle de; Kıbrıs konusu ile ilgili kritik günleri.
Ve, CIA finanslı bu sahte milliyetçiler, Kıbrıs konusu ile ilgili kritik günlerde ortaya çıkarlar. “Baş milliyetçi” kesilirken, provokasyona ve iç çatışma yaratmaya yönelik her türlü yöntemi kullanırlar. Görevleri bitince de daha önce yaptıkları gibi “bize ne Kıbrıs konusundan, bize ne milliyetçilikten” deyip, köşelerine çekilirler.
Tabii ki bu arada servetleri daha çoğalır, banka hesapları daha da artar. Günü geldiğinde de yeniden devreye sokulurlar.
DİKKATLİ VE UYANIK OLMALIYIZ
Emperyalist güçlerin, Rum-Yunan ikilisinin ve işbirlikçilerinin ne olduklarını ve yapmaya çalıştıklarını çok iyi biliyoruz. Dikkatlerimiz de üzerlerinde.
Ama , sahte milliyetçilere de dikkat etmek ve uyanık olmak gerekir. Çünkü bunlar içimizde . Bunlar CIA’nın içimizdeki Truva atları…
Bu nedenle de bunların maskelerini düşürmek görevimiz olmalı…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.