DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,0919 -0.13%
ALTIN 2.297,870,91
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aydın Akkurt’un yazı dizisi..Ergenekon ihbarcısı (2)

Aydın Akkurt’un yazı dizisi..Ergenekon ihbarcısı (2)

ABONE OL
11 Ocak 2018 20:39
Aydın Akkurt’un yazı dizisi..Ergenekon ihbarcısı (2)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pek çok kişi beni arayıp “Ergenekon ihbarcısı”nin kim olduğunu soruyor.

Merek etmesinler bu adamın ismini  günü geldiğinde açıklayacağım. Hele bir soruşturma başlasın, bu adamın kim olduğunu ve neler yaptığını daha iyi göreceksiniz.

Şimdi kaldığımız  yerden devam edelim.

Bu Ergenekon ihbarcısı, Ergenekon kumpasının başladığı ilk günlerde  Türk-Metal  Sendikası’nın başkanı olan Mustafa Özbek’e de yanaşmıştı. Aklınca , KKTC’de faaliyet gösteren ART  Televizyonu’nu satın alacaktı. Bu yönde de  gazetelerde uyduruk haberler yayınlatıyordu.

Ankara’ya gittiği günlerde de  Özbek’i sendika binasında ziyaret eder,  “Kıbrıs davasının nasıl savunulacağına” dair  konuşmalarda bulunurdu.

İşte, Özbek’in evinde  bulunan ve  KKTC’de Ergenekon kumpasının temelini oluşturan düzmece belgeler ile mektupları da  hazırlayan bu adamdı.

Özbek’in tutuklanmasından sonra , bu kez de  Haberdar Gazetesi’nin sahibi olan Yahya Kurt’a yanaştı.  Haberdar gazetesini  milyon Dolar ödeyerek satın aldığına dair uydurma haberler yayınlattı.  Haberdar Gazetesi’nden çıkmadığı günlerde de “KKTC Ergenekon’un üssü” haberlerini hazırlayıp, servis etti.

Gün gelip,  Ergenekon kumpası çöküp,  FETÖ ortaya çıkarılınca bu adam  ortalıktan kayboldu.  Para kaynakları kesildiği için de  sefalete düştü.

İşte, o günlerde yeniden KKTCC’ye döndü.  Karşılıksız çeklerle yüzlerce kişiyi dolandırdı, finans şirketlerinden aldığı borçları ödemedi.  Yüzlerce kişiyi mağdur etti.

Bunların yanısıra  yemek yediği lokantalara,  benzin aldığı istasyonlara kadar herkese borç taktı. Kiraladığı evlerin,  dükkanların parasını ödemedi.  Hakkında yüzlerce dava açıldı.

Bu davalardan sonra, İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Kandırdığı yaşlı bir Çinli kadının parasını yemeye başladı.

Almanya’ya işçi göndereceğini söyleyip, zavallı insanların parasını aldı.  KKTC’de hayali  turizm merkezleri kurup, işadamlarını dolandırdı.

Seçim sürecine girilmesiyle birlikte  yine KKTC’ye döndü.  Siyasilere tehditler göndermeye başladı.  Aklınca vurgun yapacaktı.

Ama  olmadı.

Daha sonra yalana ve iftiraya sarılıp  VOLKAN Gazetesi ile yöneticilerine saldırmaya başladı.

Dersini alınca da  yine İstanbul’a kaçtı.

Ama, yaptıkları yanına kar kalmayacak.

Bu şerefsiz adam elbet hesap verecek…

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.