DOLAR 32,5046 0.28%
EURO 34,6313 0.38%
ALTIN 2.480,24-0,10
BITCOIN 2052284-4,43%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bahçeli;  Rumlar şımarık ve küstah

Bahçeli; Rumlar şımarık ve küstah

ABONE OL
15 Temmuz 2019 09:56
Bahçeli;  Rumlar şımarık ve küstah
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Doğu Akdeniz’de önümüzü kesmek istiyorlar. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki egemenlik haklarını ve milli çıkarlarını gasp etmeye hiçbir ülkenin gücü ve nefesi yetmeyecektir” dedi.
Bahçeli, Kütahya’ya gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde belediye binası önündeki mitingde konuştu.
Bahçeli, Türkiye’nin çok cepheli mücadele içinde olduğuna ve açıktan tehdit edildiğine dikkati çekerek şunları kaydetti:
“Doğu Akdeniz’de önümüzü kesmek istiyorlar. Ülkemizi açıktan tehdit ediyorlar. Rumlar şımarıktır, iş birlikçileri küstahtır. Doğu Akdeniz’de, Türkiye’nin faaliyetlerinden rahatsız olan çürük AB zihniyeti ülkemize karşı yaptırım hazırlıkları içindeymiş. Böylesi bir yaptırım planlamasının izah ve ifadesi yoktur. AB’nin, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ile Yunanistan’ın dolduruşuna gelip Türkiye’nin karşısında hizalanması kesinlikle hukuksuzluktur, haksızlıktır, ahlaksızlıktır. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki egemenlik haklarını ve milli çıkarlarını gasp etmeye hiçbir ülkenin gücü ve nefesi yetmeyecektir. İsrail planları, Körfez ülkelerinin nifakları, ABD’nin oyunları Türkiye’ye diz çöktüremeyecektir. Biz varlığımızın ve bağımsızlığımızın beratını izin ve icazetle değil, kahramanlıklarla, fedakarlıklarla, cihana meydan okuyarak kazandık. Hiç kimseye de peşkeş çektirmeyiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.