DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072365-1,30%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Taçoy, TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ile biraraya geldi

Bakan Taçoy, TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ile biraraya geldi

ABONE OL
19 Ağustos 2022 16:44
Bakan Taçoy, TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ile biraraya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy Ankara temasları çerçevesinde Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile biraraya geldi.

Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık , İki muadil bakanlığın çalışma konularının benzerliği dolayısıyla oldukça köklü ilişkileri olduğunu kaydederek “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak işbirliğine ve soydaşlarımıza katkı vermeye her zaman açığız. İşbirliği sürecinde her türlü iyi örnek paylaşımı aşamasında Kıbrıslı soydaşlarımızın her zaman yanındayız.”ifadelerini kullandı.

Yanık bundan sonraki süreçte temasların daha sık gerçekleşmesini arzuladıklarını da dile getirdi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy da Türkiye’de çok güzel ağırlandıklarını ve temaslarının son derece verimli geçtiğini vurguladı. Bakan Taçoy Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın tecrübelerinden faydalanmak istediklerini kaydetti.

Görüşmede aile eğitimi programı, aile bütünlüğünün sağlanması için boşanma nedenlerinin araştırılması, engelsiz yaşam evi , kadına hizmet alanında kadın istihdamı, sosyal yardım sistemi, sosyal hizmet merkezlerinin geliştirilmesi konularına değinildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.