Bursa’da ‘ByLock’ kullandıkları ve Bank Asya’ya destek olmak için hesap açtıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 5’i tutuklandı
Bursa’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 5’i tutuklandı.
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince örgütün şifreli haberleşme programı “ByLock”u kullandıkları ve Bank Asya’ya destek olmak için hesap açtıkları iddiasıyla gözaltına alınan çeşitli meslek gruplarından biri kadın 9 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklanırken, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer zanlının ise gözaltı süresinin uzatılmasına karar verildi.
GÜNDEM
05 Şubat 2025SPOR
05 Şubat 2025GÜNDEM
05 Şubat 2025SPOR
05 Şubat 2025SPOR
05 Şubat 2025GÜNDEM
05 Şubat 2025GÜNDEM
05 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.