DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046781-2,47%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Barbarlık Müzesi tanınamaz halde

Barbarlık Müzesi tanınamaz halde

ABONE OL
01 Kasım 2019 07:05
Barbarlık Müzesi tanınamaz halde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Rum Yönetimi, 1974 yılında kullanılan göçmen çadırları ile Yunanistan’dan gönderilen çocuk kıyafetleri ile ayakkabılarını Ahna (Düzce) koruluğunda oluşturduğu tema parkında teşhir edip, Rum gençlerinin burasını ziyaret etmesini sağlarken, Barbarlık Müzesi tanınamaz hale getirildi.
Enosis hedefli Kanlı Noel saldırılarında Binbaşı Nihat İlhan’ın eşi ile üç çocuğunun katledildiği banyo odasında bulunan kan izleri ile beyin parçaları silinirken, pek çok kurşun deliği de CTP hükümetleri döneminde kapatıldı, çocukların kanlı elbiseleri ile ayakkabılar da çöpe atıldı
KKTC’de bunlar yaşanırken, Rum Yönetimi ise Rum gençlerini Türk düşmanı olarak yetiştirmek için her yolu ve yöntemi kullanıyor.
“RUM GÖÇMEN KAMPI”
Ahna” (Düzce) koruluğunda, 1974’e ait tarihi eşya ve gereçlerin yerleştirildiği bir tema park kurulduğu ve yüzlerce öğrencinin burayı ziyaret ettiği haber verildi.
Fileleftheros “Göçmenlik Anıları Canlandı… Ahna Koruluğu 74 (Göçmen) Kampından Tarihini Anlatıyor” başlıklı üç günlük “Pan Kıbrıs Göçmenler Buluşması” etkinlikleri çerçevesinde “Ahna (Düzce) koruluğu yerleşimi merkezine bir tema park kurulduğunu yazdı.
Habere göre köy muhtarı Nikos Vasila, yalnız yakın bölge okullarından 600’den fazla öğrencinin parkı ziyaret etmesinin planlandığına, bu sayıya uzak bölgelerde ikamet eden ve etkinliklere kendi özel araçlarıyla katılacak olanların dahil olmadığına dikkat çekti.
Habere göre tema parkta göçmen kampı havasını yaratmak adına kurulmuş çadırlar içerisinde, Yunanistan’dan gönderilen ve Kızılhaç tarafından dağıtılmış çocuk kıyafetleri ve ayakkabıları v.b. teşhir edilirken, okul, mutfak ve hastane çadırları da yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.