DOLAR 34,1658 -0.07%
EURO 37,1304 -0.23%
ALTIN 2.938,670,42
BITCOIN 23172121,01%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“ Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün” hareketinin düzenleyeceği “Paylaşınca Çoğalır” sergisi 21 Ekim’de açılıyor
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • “ Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün” hareketinin düzenleyeceği “Paylaşınca Çoğalır” sergisi 21 Ekim’de açılıyor

“ Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün” hareketinin düzenleyeceği “Paylaşınca Çoğalır” sergisi 21 Ekim’de açılıyor

ABONE OL
16 Ekim 2024 18:42
“ Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün” hareketinin düzenleyeceği “Paylaşınca Çoğalır” sergisi 21 Ekim’de açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Lefkoşa Türk Belediyesi, Girne Belediyesi, Kültür Dairesi ve 5 özel kuruluşun “Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün” Hareketi ile işbirliği yaparak düzenleyeceği Paylaşınca Çoğalır ana temalı Uluslararası Çalıştay ve Sergi için Lefkoşa AKM de basın toplantısı düzenlendi.

Uluslararası Barış ve Resim Harekatı Kıbrıs Temsilcisi Gülsün Karadayı, “Paylaşınca Çoğalır” sergisi için geri sayımın başladığını belirtti ve yapılacak etkinlikte ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Karadayı, “ Halkımız 21 Ekim’de İsmet Vehit Güney Kültür Merkezinde açılacak olan sergimize bekliyoruz. Ben değil Biz varız. Paylaşınca eksilmiyor çoğalıyoruz” dedi.

Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Levent Özerdağ da, amaçlarının devletin yetişemediği yerlerde çocuklarla ilgili desteklerin verilmesi olduğunu söyledi.

Özerdağ, bu tür etkinliklerin çocuklar için büyük önem taşıdığını belirterek dernek olarak çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.
Kıbrıs Türk Müzik ve Sanat Derneği Başkanı Ulus Yeşilada ise etkinliklerde yer almanın gururunu taşıdıklarını ifade ederek, “Birlikten güç doğar” dedi.

Yeşilada, “ Yapılan etkinliklere katkı koymaya hazırız. İçimizde yetişen birçok sanatçımjız var, onlarla hem resim hem de müzik olarak birlikte olacağız” dedi.

Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği Başkanı Enver Mamülcü de, sanat, spor ve kültür gibi etkinliklere katkı sağlamının önemine değindi.
Etkinlikler çerçevesinde ülkeye gelecek olan 42 sanatçı ise 19- 20 Ekim’de Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda resim çalışması yapacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.