DOLAR 32,3498 0.3%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.304,181,18
BITCOIN 23065053,39%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbakan Özgürgün; Ersan ömrünü davaya adadı

Başbakan Özgürgün; Ersan ömrünü davaya adadı

ABONE OL
21 Kasım 2017 00:37
Başbakan Özgürgün; Ersan ömrünü davaya adadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

* Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği’nin kurucu üyesi ve dernek başkanı olarak uzun yıllar değerli hizmetler veren Ertan Ersan’ın , varoluş mücadelesinin ve davanın genç nesillere aktarılmasında büyük katkıları oldu

* Kıbrıs Türklerinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde hiç düşünmeden canlarını seve seve feda eden ve bu uğurda gazi olan, şehit aileleri ve malül gazilerin haklarının kazanılması ve kazanılan hakların savunulmasında bir ömür tüketen, hayatını davaya adayan Ersan’ın yaptığı çabalar, takdirle hep anılacaktır

* Şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri için yaptıklarının yanında, savaş yıllarında kaybolan insanlarımızın bulunması için de yoğun çaba harcayan Ersan, şahit aileleri ve gazilerimizin Anavatan Türkiye ile gönül köprüsü kurmasında büyük emek vermiştir. Ersan’ın, şehit aileleri ve malul gaziler için yaptıkları her zaman minnetle hatırlanacak tarihteki müstesna yerini alacaktır

Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği eski başkanı Ertan Ersan, vefat etti.
Ertan Ersan’ın cenazesi, bugün İsmail Safa Camisi’nde kılınacak öğle namazından sonra Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Ersan, son iki buçuk aydır, yakalandığı hastalığa karşı tedavi görüyordu.
Ertan Ersan, kurucu üyelerinden olduğu ve 43 yıl hizmet verdiği Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’nde 22 yıl süreyle başkanlık yapmıştı.
BAŞBAKAN ÖZGÜRGÜN
Başbakan Hüseyin Özgürgün, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği eski başkanı Ertan Ersan’ın vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı.
“Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği’nin kurucu üyesi ve dernek başkanı olarak uzun yıllar değerli hizmetler veren, varoluş mücadelesinin ve davanın genç nesillere aktarılmasında katkıları olan Ertan Ersan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim” diyen Özgürgün, mesajın şöyle devam etti:
“Kıbrıs Türklerinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde hiç düşünmeden canlarını seve seve feda eden ve bu uğurda gazi olan, şehit aileleri ve malül gazilerin haklarının kazanılması ve kazanılan hakların savunulmasında bir ömür tüketen, hayatını davaya adayan Ersan’ın yaptığı çabalar, takdirle hep anılacaktır.
Şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri için yaptıklarının yanında, savaş yıllarında kaybolan insanlarımızın bulunması için de yoğun çaba harcayan Ersan, şahit aileleri ve gazilerimizin Anavatan Türkiye ile gönül köprüsü kurmasında büyük emek vermiştir.
Ersan’ın, şahit aileleri ve malul gaziler için yaptıkları her zaman minnetle hatırlanacak tarihteki müstesna yerini alacaktır.
Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, yakınlarına, Şehit Aileleri ve Malul gaziler Derneği ile tüm sevenlerine ve halkımıza başsağlığı diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.