DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbakan Özgürgün;   Şehitlerimiz  gönlümüzde yaşıyor

Başbakan Özgürgün; Şehitlerimiz gönlümüzde yaşıyor

ABONE OL
01 Kasım 2017 22:50
Başbakan Özgürgün;   Şehitlerimiz  gönlümüzde yaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Gürsel Benan başkanlığındaki Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Yönetim Kurulu heyetini kabul etti.
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Özgürgün, kabulde yaptığı açıklamada, göreve yeni seçilen Gürsel Benan ve Yönetim Kurulu üyelerine başarı diledi.
Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği’nin gönüllerinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Özgürgün, “Dernek bizim için önemli, gönlümüzde ayrı bir yeri var. Hemen hepimizin ailesinde şehit ve gaziler var” dedi.
Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Başkanı Gürsel Benan da, kabulden dolayı teşekkür ederek, derneğin faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi aktardı.
Gürsel Benan, ziyaretin anısına Başbakan Özgürgün’e plaket takdim etti.
Kabulde, Başbakanlık Müsteşarı Olgun Amcaoğlu da hazır bulundu.
YALÇIN
Başbakan Hüseyin Özgürgün, Türkiye Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ümit Yalçın’ı kabul ederek görüştü.
Başbakanlık Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, kabulde, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay ile Başbakanlık Müsteşarı Metin Beyoğlu da hazır bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Szpiegowskie Telefonu

    Czytanie wiadomości e-mail innych osób na komputerze bez znajomości hasła jest bardzo trudne. Ale mimo że Gmail ma wysokie zabezpieczenia, ludzie wiedzą, jak potajemnie włamać się do konta Gmail. Udostępnimy kilka artykułów na temat łamania Gmaila, tajnego hakowania dowolnego konta Gmail, nie znając ani słowa.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.