DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbakan Tatar açıklama yaptı;  “Mafyaya karşı gereken yapılır”

Başbakan Tatar açıklama yaptı; “Mafyaya karşı gereken yapılır”

ABONE OL
01 Ocak 2020 15:45
Başbakan Tatar açıklama yaptı;  “Mafyaya karşı gereken yapılır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC bir hukuk devletidir ve bunun gereği olarak da suç çeteleri ile mafyavari örgütlenmelere kesinlikle göz yumulamaz. Böyle oluşumlar varsa gereği de mutlaka yapılacaktır. Güvenlik güçlerimiz ile polisimize de güvenimiz tamdır

Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Kıbrıs’ta mafya oluştu” açıklamasından sonra yerel bir Tv kanalında sorulan bir soruya karşı çok kısa bir değerlendirmede bulunan Başbakan Ersin Tatar’ın açıklaması belirli çevreler tarafından bilinçli olarak çarpıtılıp “Başbakan Tatar İçişleri Bakanı Soylu’ya karşı” şeklinde servis edilirken , Başbakan Tatar gazetemizin sorularını yanıtladı.
Tatar yaptığı açıklamada Türkiye ve KKTC’deki güvenlik güçleri ile polise güvendiğini ve KKTC’de mafya varsa gereğinin yapılacağını söyledi ve şöyle dedi;
“KKTC bir hukuk devletidir ve bunun gereği olarak da suç çeteleri ile mafyavari örgütlenmelere kesinlikle göz yumulamaz. Böyle oluşumlar varsa gereği de mutlaka yapılacaktır. Güvenlik güçlerimiz ile polisimize de güvenimiz tamdır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.