DOLAR 32,5919 0.34%
EURO 34,8388 0.23%
ALTIN 2.509,911,04
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbakan Tatar; Bir millet 3 devletiz

Başbakan Tatar; Bir millet 3 devletiz

ABONE OL
29 Mayıs 2019 22:14
Başbakan Tatar; Bir millet 3 devletiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ersin Tatar, Azerbaycan Milletvekili, Azeri Avrupa Parlamentosu Üyesi Nagif Hamzayev’i kabul etti.
Başbakanlık Şeref Salonu’nda yer alan kabulde, Hamzayev’e heyeti de eşlik etti.
Başbakan Ersin Tatar, Azerbaycan heyetini kabulünün Başbakan olarak yaptığı ilk kabul olduğunu belirterek, bundan şeref duyduğunu söyledi.
Azerbaycan Milletvekili Hamzayev de, Başbakan Tatar’a başarılar dileyerek tebrik etti, “Yavru vatan için hayırlı olsun” dedi.
Başbakan Ersin Tatar da, bundan şeref duyduklarını belirterek, “Azerbaycan’ı çok seviyoruz, yakın hissediyoruz. Biz bir millet, üç devletiz. Azerbaycan ile ilişkilerimizin ve kültürel bağlarımızın gelişmesine önem veriyoruz. Azerbaycan’ın 101’inci yılını kutlarım” dedi.
Tatar, Türkiye Cumhuriyeti, KKTC ve Azerbaycan’ın hep birlikte mücadeleyle daha güzel günlere kavuşacağına inanç belirterek, şöyle konuştu:
“Dayanışma ve birlik içinde olmamız bizi daha güçlü yapar. Yeni dönemde Anavatan Türkiye ve Azerbaycan ile ilişkiler daha da iyiye gidecek, gelişecek, güçlenecek.
Yeni dönemde karşılıklı öğrenci, ticaret, siyaset ilişkileriyle yakınlık gelişeceğine inanıyorum. Azerbaycan yetenekli bir halk, yeni yaşında daha da güçlenip halkına hizmet vereceğine inanıyorum. Bu dönemde birbirimize destek olup güçlenmemiz önemli.”
Başbakan Tatar, bunun ilk kabulü olduğunu ve çok anlamlı bir ziyaret olduğunu belirterek, bu gece düzenlenecek etkinliğe katılmaya çalışacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.