DOLAR 32,5693 0.26%
EURO 34,7893 -0.02%
ALTIN 2.491,270,29
BITCOIN 20583533,51%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbakan Yardımcısı  Özersay;   İkinci şirket incelemelerde bulundu

Başbakan Yardımcısı Özersay; İkinci şirket incelemelerde bulundu

ABONE OL
16 Haziran 2020 06:55
Başbakan Yardımcısı  Özersay;   İkinci şirket incelemelerde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Meclis’te konuşan, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay özel izin kararının alınış süreci hakkında bilgi verdi.
Daha önceki özel izinlerden neredeyse tamamının Bakanlar Kurulu kararı ile alındığını söyleyen Özersay, daha önce bir tane bu tarz bir örnek yaşandığını ve bunun da sağlıkla ilgili olduğunu kaydetti.
Özersay, son olayda da turizmle ilgili acil bir ihtiyaç olduğunun aktarılması üzerine izin verildiğini söyledi.
Turizm Bakanlığı’nın, Sağlık Bakanlığı ile istişare ettiğini ve Sağlık Bakanı’nın Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile diğer ilgililere söz konusu kişilerin “girişlerinde sakınca olmadığına yönelik” bir yazı dağıttığını söyleyen Özersay, yazıdan hareketle, ilgili kişilerin diğer yolcuların çıktığı şekilde karantina merkezinde gitmek üzere ülkeye girdiklerini belirtti.
Özersay, VIP girişine yönelik iddialar üzerine, bir açıklama yapıldığını belirtti.
Şimdiki hükümet döneminde bu ihalenin ileri götürüleceği yönünde bir karar alınmadığını söyleyen Özersay, Lapta Belediye Başkanının her iki kişiyle, teminatlarını uzatma noktasında, iletişim içinde olduğunu ve bu noktada da ikinci şirketin gelerek incelemede bulunduğunu kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.