DOLAR 32,4192 -0.11%
EURO 34,8604 0.18%
ALTIN 2.476,550,59
BITCOIN 2012407-3,63%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başpiskopos Hrisostomos;   Kıbrıs’ta Türk’e yer yok

Başpiskopos Hrisostomos; Kıbrıs’ta Türk’e yer yok

ABONE OL
28 Aralık 2017 13:43
Başpiskopos Hrisostomos;   Kıbrıs’ta Türk’e yer yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos, Noel nedeniyle bütün kiliselerde okutulan  mesajında  Türkiye’ye öke ve kin kustu .

Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos, Noel nedeniyle bütün kiliselerde okutulan genelgesinde  yobazlık yaparken  sevgi yerine kin kustu.

Haravgi’nin “Başpiskoposun Yobaz Mesajı” başlığıyla manşete çektiği, diğer gazetelerin de yer verdiği habere göre II. Hrisostomos, genelgesinde Kıbrıs müzakerelerine karşı olduğunu yineledi ve diğer şeyler yanında, “mültecilerin Güney’e, Rumların milli ve kültürel kimliğini değiştirmek üzere Türkiye tarafından gönderildiğini” iddia etti.

  1. Hrisostomos genelgesinde “Ankara’nın değişmez hedefi Kıbrıs’ın tamamını almak ve Türkleştirmektir” iddiası yanında özetle şunları da öne sürdü:

“Bugüne kadar yapıldığı şekliyle toplumlararası müzakereler, bize tamiri mümkün olmayacak sonuçlar doğuracak yeni tavizler vermeye devam etmemiz için Türkiye’nin dayattığı projeydi. Mülteciler Kıbrıs’a Türkiye tarafından gönderiliyor.  Mülteciler sadece bol keseden verdiğimiz yüksek ödenek için gelmiyor, milli ve kültürel kimliğimizi değiştirmeleri için gönderiliyor.”

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.