DOLAR 32,6005 0.38%
EURO 34,8451 0.31%
ALTIN 2.503,320,77
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başpiskopos öfke ve kin kustu

Başpiskopos öfke ve kin kustu

ABONE OL
02 Kasım 2018 14:30
Başpiskopos öfke ve kin kustu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ-Alithia “Başpiskopos Kıbrıs Sorununda… Başkan İşini İyi Yapıyor” başlıklı haberinde ise, kısa süre önce geçirdiği ameliyat sonrasında önceki gün Güney’e dönen ve görevine yeniden başlayan Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos’un AKEL’i eleştirdiğini, Anastasiadis’e ise destek verdiğini yazdı.
Habere göre AKEL’in Anastasiadis’in Kıbrıs sorunundaki icraatlarını eleştirmesini onaylamadığını kaydeden II. Hrisostomos, “Başkan, işini iyi yapıyor. Kıbrıs sorununu çözmek istiyor. Ancak ben, çözebileceğine inananlardan değilim. Kendisinden dolayı değil, Türk’ten dolayı. Türk’ün Kıbrıs’ta Türk devleti istediğini anlamadık” ifadelerini kullandı.
II. Hrisostomos Türkiye’nin, sondaj yaptığı yerde gaz, petrol v.b. olmadığının bilincinde olduğunu, bu ürünlerin bulunduğu derinliğe inecek imkânı da bulunmadığını savundu ve “varsın yapsın. Sonunda gaz veya petrol bulmayacak çünkü Ada’nın kuzey kesiminde kaynaklar yok” iddiasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.