DOLAR 32,9021 0.23%
EURO 35,3588 0.6%
ALTIN 2.458,330,33
BITCOIN 2011224-4,76%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayram namazını kılan Cumhurbaşkanı  Tatar, basına açıklamada bulundu :“Bayram ziyaretleri için trafiğe çıkacak sürücüler,dikkatli olmalı”
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Bayram namazını kılan Cumhurbaşkanı Tatar, basına açıklamada bulundu :“Bayram ziyaretleri için trafiğe çıkacak sürücüler,dikkatli olmalı”

Bayram namazını kılan Cumhurbaşkanı Tatar, basına açıklamada bulundu :“Bayram ziyaretleri için trafiğe çıkacak sürücüler,dikkatli olmalı”

ABONE OL
16 Haziran 2024 10:17
Bayram namazını kılan Cumhurbaşkanı  Tatar, basına açıklamada bulundu :“Bayram ziyaretleri için trafiğe çıkacak sürücüler,dikkatli olmalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bayram namazını Alsancak’ta Şehit Zafer Bolkan Camii’sinde kıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, basına yaptığı açıklamada tüm İslam aleminin ve Türk Dünyasının Kurban Bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, bayram vesilesiyle küslük ve kırgınlıkların geride kalması birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içinde hareket edilmesi gerektiğine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, bayram ziyaretleri için trafiğe çıkacak sürücüleri kazalara karşı dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

Gazze’de yaşananları dünyanın seyrettiğini, Ukrayna’da savaşın devam ettiğini ve dünyanın birçok yerinde çatışmaların sürdüğünü anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türkü’nün Doğu Akdeniz’de barış, huzur ve güven içinde garantör ülke Türkiye Cumhuriyeti ve Türk askerinin varlığı sayesinde yaşadığın vurguladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, yaşamlarını yitirenlere rahmet diledi, en kısa zamanda Gazze’deki katliamın durmasını temenni etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye’deki Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman’da yıkılan İsias Otel’de yaşamlarını yitiren “Şampiyon Melekler’i” unutmadıklarını ve unutmayacaklarını dile getirerek öğretmenlere ailelere ve depremde tüm hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Dünyanın birçok yerinde yaşayan Kıbrıs Türkü’nün bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Tatar, bayramda kültür, örf, adet ve geleneklerin en iyi şekilde yaşanılması gerektiğine vurgu yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.