DOLAR 32,3689 0.14%
EURO 35,0580 -0.14%
ALTIN 2.324,550,23
BITCOIN 2266965-0,29%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bengihan;    “Zamlar geri alınsın”

Bengihan; “Zamlar geri alınsın”

ABONE OL
29 Ağustos 2018 15:00
Bengihan;    “Zamlar geri alınsın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bengihan: Akaryakıt ürünlerine yapılan zamların zincirleme olarak tüm tüketim maddelerine yansımasıyla zaten açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veren dar ve sabit gelirlilerin elinde kalan son lokma da alınmış olacaktır

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, hükümetin aldığı zam kararını şiddetle kınayarak, kararın derhal geri alınmasını talep etti.
Bengihan yaptığı yazılı açıklamada, ekonomik krizi atlatabilmek adına toplumsal seferberlik çağrısı yapılıp, tüm kesimlerden fedakarlık talep edilirken, sürekli yapılan zamlarla yoksulluğun artırılmasının büyük bir çelişki olduğuna işaret etti.
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz hergün daha da derinleşirken halkın sosyal patlamanın eşiğine geldiğini vurgulayan Bengihan, hükümet edenlerin, ekonomik kriz karşısında bir yandan halkı rahatlatacak tedbirler aldıklarını iddia ederken, diğer yandan her gün zam yapmaya devam ettiklerini söyledi.
Bengihan şöyle devam etti:
“Akaryakıt ürünlerine yapılan zamların zincirleme olarak tüm tüketim maddelerine yansımasıyla zaten açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veren dar ve sabit gelirlilerin elinde kalan son lokma da alınmış olacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.