DOLAR 32,3462 0.29%
EURO 35,1386 -0.02%
ALTIN 2.308,971,40
BITCOIN 22894422,99%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bertan Zaroğlu: “Millet Partisi siyasete çığ gibi düşecek”

Bertan Zaroğlu: “Millet Partisi siyasete çığ gibi düşecek”

ABONE OL
23 Eylül 2021 09:26
Bertan Zaroğlu: “Millet Partisi siyasete çığ gibi düşecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet Partisi, Salı günü gerçekleştirdiği toplantı ile Merkez Yönetim Kurulu, Parti Meclisi, Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevlerine seçilen isimleri tayin etti.

102 kurucu üyenin 99’unun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Millet Partisi Genel Başkanlığı’na Parti Kurucusu ve Lefkoşa Milletvekili Bertan Zaroğlu getirildi.

Merkez Yönetim Kurulu Genel Başkan Yardımcılarının belirlendiği toplantıda, Genel Sekreterlik görevine Ahmet Yönlüer getirildi.

Yoğun ve coşkulu bir katılımla gerçekleşen toplantıda, göreve atanan isimlere mazbataları; Millet Partisi Genel Başkanı Bertan Zaroğlu tarafında takdim edildi.

“MİLLET PARTİSİ EN KISA ZAMANDA HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”

Takdim sonrası bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Zaroğlu, genç ve tertemiz kadrolarımızıla ülkedeki mevcut düzene savaş açan Millet Partisi’nin kartopu gibi yavaş yavaş büyüdüğünü dile getirerek, KKTC siyasetine adeta bir çığ gibi düşeceğini belirtti.

Mazbatalarını alarak göreve başlayan partililere başarılar dileyen Zaroğlu, Millet Partisi’nin çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğinin de altını çizerek, en kısa zamanda da hak ettiği yerlere geleceğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.