DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20604350,99%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir bu eksikti… Rumlarla birlikte koşturacaklar

Bir bu eksikti… Rumlarla birlikte koşturacaklar

ABONE OL
07 Ocak 2020 10:01
Bir bu eksikti… Rumlarla birlikte koşturacaklar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Rum Yönetimi, Kıbrıs Türk genliğine spor ambargosu uygularken, buna karşı ses çıkarmayanlar sözde iki toplumlu koşu grubu adı altında yol koşusu düzenliyor. Koşuya katılacak olanlar daha sonra Rumlarla birlikte şarkı, türkü söyleyecek
Reunite Nicosia, Lefkoşa’nın güney ve kuzeyini kapsayan yol koşusunun ikincisini 11 Ocak’ta düzenliyor.
Yarış niteliği taşımayan 8-10 kilometrelik koşu, Lefkoşa ile ilgili fiziksel ve zihinsel bariyerleri kaldırmak ve Lefkoşa’nın bir bütün olarak görülmesi fırsatı tanımak amacıyla düzenleniyor.
Reunite Nicosia’dan yapılan duyuruya göre, etkinlik 11 Ocak Cumartesi saat 10.30’da Lefkoşa’da ara bölgede bulunan Dayanışma Evinin önünden başlayacak.
Koşu güzergahı, Lefkoşa’nın güneyinde bir bölge, Kuzeyinde de Lefkoşa Surlariçi ve Dereboyu’nu da kapsayan bir bölgeyi içeriyor. Önce Güney’deki güzergah koşulacak, ardından Ledra Palace geçiş noktasından geçilerek Kuzeydeki güzergah koşulacak. Koşu Dayanışma Evi önünde son bulacak. 
Organizasyon komitesinin açıklamasında “Bu bir yarış veya rekabetçi koşu etkinliği olmayacak, adamızın her köşesindeki tüm farklı nitelikteki koşuculara açık bir etkinlik olacak ve amacımız Lefkoşa sokaklarına pozitif mesaj iletmektir. Koşmak bizi bir araya getirir, koşmak bizi birleştirir” denildi.
Koşu sonunda Dayanışma Evinde Kıbrıs’ta Barış için İki Toplumlu Koro, etkinliğe katılanlar için şarkılar seslendirecek, ikramlar sunulacak. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.